Virpi ja Jari Sarasvuolla ei vieläkään avioehtoa

Heinäkuun 16. päivä naimisiin menneet entinen hiihtokuningatar ja rikas yritysjohtaja eivät ole tehneet vielä omaisuuden suojaavaa avioehtoa.

Sarasvuot ovat nauttineen avioliiton onnesta nyt jo vajaan parin viikon ajan eivätkä näytä ilmeisesti miettivän ikäviä lakiasioita.

Virpi ja Jari Sarasvuo eivät olleet tehneet vielä 27. heinäkuuta mennessä avioehtosopimusta, joka suojaa liiton osapuolten omaisuuden eron sattuessa.

Jari Sarasvuo on suhteen rikkaampi osapuoli. Varakas yritysjohtaja sai muutama vuosi sitten 27 miljoonaa euroa yrityskaupoista. Miehen ansiotulot olivat vuonna 2008 29 124 euroa ja pääomatulot huikeat 724 633.

Aivan tyhjätasku ei ole Virpi-vaimokaan, joka tienasi hiihtourallaan sievoiset summat rahaa. Virpin ansiotulot olivat vuonna 2008 346 427 euroa.

Pariskunnan omaisuuskin on muhkea. Virpillä on iso omakotitalo Espoossa ja upea huvila Kangasniemellä. Jarilla on taas oma saari Espoossa ja upea talo Kauniaisissa.

Avioliitossa olevilla on lain mukaan oikeus toistensa omaisuuteen ja eron sattuessa omaisuus jaetaan puoliksi kummallekin. Avioehdolla vaikutetaan siihen, miten omaisuus jaetaan mahdollisessa osituksessa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat