Virnuilevan rastapäisen miehen epäillään työntäneen nauloja proteiinipatukoihin – poliisi paljasti uusia yksityiskohtia MTV:lle

Rastapäisen miehen epäillään laittaneen proteiinipatukoihin rautanauloja helsinkiläisessä S-marketissa. MTV uutisten tavoittama poliisi kertoo, että valvontakamerat paljastavat miehen viipyneen patukkahyllyllä alla minuutin.

Poliisi on julkaissut miehen kuva ja pyytää hänestä havaintoja.

– Valvontakuvamateriaalista ilmenee, että mies kävelee hyllyjen välissä ja menee proteiinipatukoiden luokse. Hän työntää kätensä syvälle hyllyn ja pitää sitä siellä noin 40-50 sekuntia tehden jotakin, kuvailee rikoskomisario Petri Juvonen.

– Sen jälkeen kun henkilökunta on mennyt paikalle on havaittu, että proteiinipatukoihin on työnnetty noin kaksituumaisia rautanauloja.

Naulojen lukumäärästä ei tietoa

Juvosen mukaan poliisilla ei toistaiseksi ole tarkkaa tietoa naulojen lukumäärästä, koska niitä ollaan vasta toimittamassa poliisille. Myös rikosnimike on vielä auki.

– Jos teko on kohdistunut patukoihin, kyseessä on vahingonteko. Mutta jos tällä on ollut tarkoitus vahingoittaa niiden syöjiä, kyseessä olisi pahoinpitelyn yritys tai muu vastava rikos, Juvonen sanoo.

Teon motiivia ei vielä tiedetä, koska henkilöä ei ole tavoitettu ja pystytty haastattelemaan.

Rikoskomisarion mukaan yhteyttä Helsingin ja muiden Suomessa lähiaikoina tapahtuneiden vastaavien vahingontuottamusten välillä ei ole ainakaan toistaiseksi havaittavissa. 

Lue myös:

    Uusimmat