Mainos

Vinkkimiehet-special: KRP:llä toistakymmentä terrorismi- ja sotarikostutkintaa

Vinkkimiehet Pekka Lehtinen ja Jarkko Sipilä nähdään tällä viikolla erikoisjaksossa, jossa pureudutaan syvälle viimeaikaisiin rikostapahtumiin ja suomalaisen yhteiskunnan pinnan alla kyteviin ongelmiin. 

Vinkkimiesten haastattelussa nähdään keskusrikospoliisin murharyhmän päällikkö, rikosylikomisario Tero Haapala. Haapalan kanssa Vinkkimiehet pohtivat muun muassa sitä, ovatko turvapaikanhakijat uhka.

– Kyllä siellä varmasti mietitään kaikenlaisia asioita, Haapala sanoo viitaten turvapaikanhakijoihin ja vastaanottokeskuksiin.

Tero Haapala kertoo haastattelussa, että KRP:llä on tällä hetkellä toistakymmentä terrorismi- tai sotarikostutkintaan liittyvää kokonaisuutta. Sen lisäksi saman verran terrorismirikosjuttuja on esiselvittelyssä.

Jo 30 vuotta KRP:ssä työskennellyt Haapala kertoo videolla Vinkkimiehille myös sen, mitkä rikosjutut ovat erityisesti jääneet hänen mieleensä. Katso koko haastattelu videolta.

Puitavana myös Auerin jättikorvaukset

Vinkkimiehet puivat erikoisjaksossa myös Anneli Auerin saamia yli puolen miljoonan euron korvauksia.

Vinkkimiehet on noin parin viikon välein MTV.fi:ssä ilmestyvä keskusteluohjelma, jossa MTV Uutisten rikostoimituksen päällikkö Jarkko Sipilä ja rikostoimittaja Pekka Lehtinen vaihtavat mielipiteitään rikos- ja oikeusalan ajankohtaisista aiheista ja toisinaan haastattelevat alan vaikuttajia. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.