Villi väite: Häitään lykkäämään joutunut prinsessa Beatrice harkitsee muuttoa ulkomaille – syynä isän seksiskandaali

Prinssi Andrew vetäytyy julkisista tehtävistä Epstein-kytkösten vuoksi 1:10
Epstein-kohuun yhdistetty prinssi Andrew joutui vetäytymään kuninkaallisista edustustehtävistään marraskuussa

Kuninkaallisiin erikoistunut elämäkerturi arvelee, että häitään lykkäämään joutunut prinsessa Beatrice ja hänen sulhasensa ovat aikeissa muuttaa Italiaan.

Britannian kuninkaallisista vuosikymmenet kirjoittanut elämäkerturi Phil Dampier heitti keskiviikkona ilmoille villin väitteen. Kirjailijan mukaan maailman epäonnisimmaksi kuninkaalliseksikin tituleerattu prinsessa Beatrice puolisoineen olisi aikeissa muuttaa ulkomaille.

Daily Mail kertoo Dampierin kertoneen australialaiselle uutissivustolle New Idealle, että lopulta koronapandemian vuoksia häitään lykkäämään joutuneet prinsessa Beatrice, 31, ja kiinteistöpohatta Edoardo Mapelli Mozzi, 37 suunnittelisivat muuttoa Italiaan.

Taustalla on kirjailijan mukaan Beatricen isän prinssi Andrew'n ympärillä vellova seksiskandaali, joka varjosti myös pariskunnan hääjärjestelyjä.

– Hän on joutunut kestämään paljon. Häitä on lykätty ja kaiken lisäksi Andrew on yhdistetty (Jeffrey) Epsteinin skandaaliin, Dampier sanoi ja arveli, että Beatrice kaipaisi pois perheensä ympärillä olevasta pyörityksestä.

Kirjailija huomauttaa, että Mapelli Mozzi voisi hoitaa rahakkaita bisneksiään käytännössä mistä tahansa käsin. Lisäksi prinsessa Beatrice ei kuulu kuninkaallisen perheen eturiviin, eikä hänellä siten ole pakollisia edustustehtäviä Britanniassa.

– Hän ansaitsee olla onnellinen, Dampier sanoi.

– Italia on vain muutaman tunnin päässä Britanniasta ja Yorkin herttuan perhe käyttää lentokoneita kuin linja-autoja, hän kommentoi välimatkaa Beatricen perheen kannalta.

Prinsessan sulhasella on sukujuuria Italiassa. Kyseessä on hyvin vaikutusvaltainen italialaissuku, jonka on brittilehdissä kirjoitettu olevan "jopa hienompi kuin prinsessalla itsellään". Sulhasen sukupuun on kerrottu olevan jäljitettävissä yli tuhannen vuoden päähän, aina vuoteen 985 saakka.

Pariskunta julkisti kihlautuneensa Italiassa syyskuussa 2019. Häitä oli alun perin määrä tanssia Lontoossa toukokuun lopulla, mutta koronaviruspandemia pakotti parin lykkäämään suurta päiväänsä.

Ennen koronakriisiä hääjärjestelyjä olivat varjostaneet prinssin Andrew'n skandaali sekä Beatricen serkun prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin yllättävä ilmoitus vetäytyä brittihovista.

Lue myös:

    Uusimmat