Mainos

Viking Linen Tallinnan katamaraanilähdöt peruttu moottorivian takia – koskee satoja matkustajia

Viking Line joutui moottorivian takia perumaan Vikgin FSTR -laivansa lähdöt tältä päivältä Tallinnaan. Katamaraani kulkee Helsingin ja Tallinnan välillä. 

Viking Linen tiedotusjohtaja Johanna Boijer-Svahnström kertoo MTV Uutisille, että vika huomattiin eilen illalla. 

– Kyseessä on moottorivika, jonka korjaus vaatii koko päivän. Teimme sitten tämän päätöksen tämän päivän lähtöjen perumisesta, vaikka se valitettavaa onkin. Näitä voi tapahtua. 

Viking Line kertoi lähtöjen perumisesta asiakkailleen eilen. 

– Heille annettiin mahdollisuus siirtää matka Viking XPRS -alukselle, joka liikkuu samaa reittiä tai sitten siirtää matka kokonaan eteenpäin. Pyrimme olemaan hyvin joustavia tässä, eli jos haluaa rahat takaisin, niin myös se onnistuu, Boijer-Svahnström sanoo. 

Boijer-Svahnström kertoo,että tekninen vika oli tietenkin ikävä yllätys. Laivalla on päivässä kolme lähtöä kaupunkien välillä.

– Lomakausi loppui periaatteessa viime viikolla, mutta kyllä siellä matkustajia oli. Ihan tarkkaa lukua en muista, mutta satoja matkustajia tämä koskee. 

Katamaraanilla oli myös viime viikolla tekninen vika, mutta tiedotusjohtajan mukaan viime viikon pienellä vialla ei ole yhteyttä eilen huomattuun moottorivikaan.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.