Viivi Avellánilla lyhyt äitiysloma – tekee jo paluuta töihin

Loppuvuodesta esikoisensa saanut päätoimittaja Viivi Avellán kertoo sosiaalisessa mediassa tekevänsä paluuta työelämään.

Viivi Avellánin maailma mullistui viime vuoden lopulla, kun pitkään äitiydestä haaveillut toimittaja synnytti esikoisensa. 36-vuotiaana äidiksi tullut Avellán meni viime kesäkuussa naimisiin. Hän ei ole tuonut puolisoaan julkisuuteen.

Fore-golflehden päätoimittajana toimiva Avellán on tutustunut alkuvuoden ajan äitiyteen kaikessa hiljaisuudessa, mutta nyt toimittaja on kertonut Twitter-tilillään palaavansa jo pikkuhiljaa työelämään.

– Nysse mammaloma loppui. Pikkuhiljaa tässä aloitan työmoodin, pääosin kotoa käsin vauvamme kanssa. Pikkujäbä toimii golflehden konsulttina, Avellán kirjoitti silmää iskevän hymiön kera.

Rauhassa äitiyteen ja pieneen poikaansa tutustunut juontaja ei ole juuri antanut haastatteluja, mutta kuvaili tuntemuksiaan sosiaalisessa mediassa joulukuussa:

– Koen ensimmäistä kertaa, että elämässäni on missio...Nöyrä hatunnosto kaikille vanhemmille! Tämä on vastuullinen upea tehtävä. Nyt se alkoi, Avellán fiilisteli Twitterissä. 

Lue myös:

    Uusimmat