Viivi Avellán myöntää: Uusi suhde on totta!

Viivi Avellán asui vuosia ulkomailla. Suomeen palattuaan Viivi vannoi pysyvänsä sinkkuna, mutta toisin kävi.

Moni mies on haaveillut Viivi Avellánin kaltaisesta sähäkkään urheilullisesta naisesta, mutta turhaan. Kun Viivin viisi vuotta kestänyt rakkaustarina liikemies Aki Seeckin kanssa päättyi ystävyyteen vuonna 2010, samoin puolen vuoden seurustelusuhde sveitsiläiseen liikemieheen, niin johan alkoi tapahtua. Innokkaat romanssinnälkäiset poikamiehet aktivoituivat ja ottivat toiveikkaina Viiviin yhteyttä Facebookin ja e-mailin kautta.

Viivi Avellán pysyi tiukkana. Hän tahtoi ottaa etäisyyttä menneisiin vuosiin, ja nauttia sinkkunaisen hauskoista päivistä ystävättäriensä kanssa.

Lieneekö Viivi lukenut uudelleen vuonna 2006 kirjoittamaansa Sinkkunaisen käsikirjaa (Tammi), sillä nyt sydän sykkii muutamaa vuotta vanhemmalle pankkiirille.

Viivi Avellán myöntää MTV3.fille seurustelevansa pankkiirin kanssa.

– Hän ei ole julkisuuden henkilö ja haluan kunnioittaa hänen yksityisyyttään. En halua kommentoida asiaa enempää. Sanon vain, että tulossa on haasteellinen vuosi. Siviilipuolella on nyt antoisaa tasapainoa, mikä antaa energiaa myös työasioihin, hän sanoo.

Pariskunta ei ole peitellyt seurustelusuhdetta. Heidät on nähty romanttisissa merkeissä niin Helsingissä kuin Hangossakin. Tulevaisuudessa Viivi Avellán ja salaperäinen pankkiiri tullaan näkemään ainakin golfviheriöillä, sillä kummallekin golf on enemmän kuin intohimo.

Neljästi vuodessa ilmestyvän ilmaislehti FORE!:n päätoimittajaksi tällä viikolla nimitetty Viivi Avellán on kirjoittanut runsas kymmenen vuotta golfjuttuja ja kolumneja eri medioihin.

– Laitetaan suomalainen golfjournalismi rokkaamaan! Vähemmän traditionaalisia juttuja, enemmän lystiä, twiittasi Viivi nimityksen jälkeen kavereilleen.

Mediatalot ovat myllerryksessä. MTV3.fille Viivi Avellán myönsi printtilehden olevan iso haaste.

– FORE!:lla on jo ennakkoluuloton ja raikas ote golfjournalismiin. Haluan nykyaikaistaa kaiken lehden ympärillä olevan. Panostamme muun muassa sähköiseen mediaan. Muutenkin golfbisneksen pitää olla helpommin lähestyttävä ja lystikkäämpi.

Viivi Avellánin ja varakkaan pankkiirin seurustelusta kertoi ensimmäisenä 7 Päivää.

(MTV3–KIKKA ISOVIITA)

Lue myös:

    Uusimmat