Viivi Altonen hämmentyi, kun yleisö buuasi Miss Universum -kisoissa voittajaviisikolle – huomasi yksityiskohdan menestyneissä kaunottarissa: "Kaikki olivat veitsen alla käyneitä"

4:54
Naapuri pahoinpiteli Miss Suomen Mosambikissa – kertoo traumaattisesta tilanteesta

Miss Suomi Viivi Altonen edusti Suomea Miss Universum -kilpailuissa Yhdysvalloissa viime viikolla.

Hallitseva Miss Suomi Viivi Altonen palasi viikko sitten Miss Universum -kilpailuista Miamista. Kaunotar ei sijoittunut 21 parhaan joukkoon, mikä hänellä oli ollut tavoitteena. Viimeisen kahden vuoden ajan Altonen treenasi ahkerasti esiintymistä, puhetta ja olemusta.

– Meillä oli tavoitteena se kärkisija ja kaksi vuotta olimme treenanneet valmentajan kanssa. Harmitti, kun meni näin. Sijoitusta ei tullut, joten olin tosi pettynyt,  Altonen kertoo.

Kilpailukokemus oli Altoselle kaikin puolin loistava, ja hän kertoo saaneensa lukuisia kontakteja uralleen.

Altosessa herätti ihmetystä kuitenkin kärkikastiin päätyneet kaunottaret.

– Tänä vuonna kaikki viiden joukkoon sijoittuneet olivat veitsen alla käyneitä. Ei se kerro heidän persoonasta yhtään mitään. Tietenkin kun on itse luomu, niin toivoisi, että sitä arvostetaan kilpailuissa, mutta ei minulla ole sinänsä kauneusleikkauksia vastaan.

– Kun näytämme esimerkkiä ja mallia muille nuorille tytöille, niin mitä se kertoo siitä, jotka valittiin, Altonen ihmettelee.

Miss Suomen mielestä voittajaviisikko sai myös yleisöltä ristiriitaista palautetta.

– Voittajaviisikko sai tosi paljon ristiriitaista huomiota. Yleisö buuasi ihan täysillä, sillä eivät olleet niin tyytyväisiä. Mietin, että mitä täällä tapahtuu. Kaikilla on erilaisia spekulaatioita. Ehkä tänä vuonna tuomarit etsivät jotain ihan erilaista kuin aiemmin.

Altonen kertoo, että hänellä meni erityisen hyvin kaikki haastatteluosuudet. Kaunottaren harmiksi kilpailusta oli juuri tänä vuonna poistettu missien puheosuuksia, jotka olisivat olleet hänen vahvuutensa.

– Haastattelutilanteessa ollut mies, veti minut sivuun, koska halusi sanoa, että minulla oli kisan yksi parhaimmista haastatteluista.

Fanit seurasivat kaikkialle

Koronapandemian vuoksi missit eivät juuri poistuneet hotellista. Altonen yllättyi, kuinka paljon faneja seurasi heitä hotellin pihalla.

– Aina kun menimme aamupalalle tai johonkin paikkaan, siellä saattoi olla monia satoja ihmisiä. Käsittämätöntä kuinka iso juttu nämä kilpailut ovat jossain maissa.

Poikaystävä tukena

Altonen on ehtinyt jo palautua Universum-kilpailun tappiosta. Kaunottaren uusi italialainen rakas on ollut hänen tukenaan koko kilpailun aikana.

– Hän kannusti äärettömän paljon. En ole ennen tällaista tukea saanut. Vietän nykyään paljon aikaa hänen luonaan, Altonen kertoo.

Missikaunotar kertoo keskittyvänsä tulevaisuudessa hänen kouluprojekteihinsa ja missivuoden loppuunsaattamiseen. Myöhemmin hänellä on suunnitteilla uusia mediaan liittyviä projekteja, joista hän ei vielä voi mainita.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja