Viisikymppinen Leena Harkimo: Ikä on ihana asia

Kansanedustaja juhlii tänään kiirastorstaina 50-vuotissyntymäpäiviään. Katso kuvagalleria upeasta viisikymppisestä.

MTV3.fin tavoittava hyväntuulinen Leena Harkimo on levollisella ja tyytyväisellä mielellä pyöreiden täyttämisestä.

– Tunnelmat ovat hyvät ja aurinko paistaa. En oikeastaan tunne itseäni viisikymppiseksi, enkä edes ajattele asiaa siltä kannalta. Elämänkokemus on tietenkin kertynyt iän myötä ja se on vain positiivista. Keski-iänkriisi ei ole ainakaan vielä iskenyt ja ikä on ihana asia, hän kuvailee.

Syntymäpäiviään Harkimo juhli kaksoissisarensa Liisan kanssa jo pari viikkoa sitten, sillä he eivät halunneet järjestää juhlaa pääsiäispyhien yhteydessä.

– Päätimme pitää yhteiset juhlat ennakkoon. Siellä olivat molempien kaveriporukat ja tietenkin yhteiset sukulaiset. Sellaiset sopivan kokoiset juhlat, hän kertoo.

Eilen Harkimo oli seuraamassa Jokerit-Lukko-puolivälieräottelua Hartwall Areenalla. Entinen Jokereiden toimitusjohtaja kertoo, että jääkiekko kuuluu myös varsinaisen juhlapäivän ohjelmaan.

– Istumme tänään siskoni kanssa nelihenkisellä porukalla iltaa. Syömme ja tietenkin jännitämme Jokereiden ja Lukon tämänpäiväistä ottelua. Toivottavasti pojat tuovat sieltä parhaan lahjan, eli voiton, hän toivoo.

Omien "poikiensa", eli puolisonsa, viinialan yrittäjä Timo Kousan ja lastensa Joelin ja Leon lahjoja Harkimo odottaa vielä mielenkiinnolla.

– Se on vielä nähtävänä, että mitä sieltä tulee, hän hymähtää.

(MTV3 – KATI PUKKI)

Lue myös:

    Uusimmat