Mainos

Viisi vinkkiä masturbointiin – testaa nämä!

Haluatko parantaa sooloseksiäsi? Testaa vinkit!

Useimmat miehet oppivat masturboimaan nopeasti ja hiljaa jo nuoresta pitäen, sillä testosteronin kourissa painivat nuoret miehet ovat usein huolestuneita siitä, että vanhemmat tai sisarukset paukkaavat sisään huoneeseen kesken intiimin hetken.

Men's Health -sivuston jututtama seksiasiantuntija Emily Morse sanoo, että nuorten miesten salamyhkäiset ja nopeat itsetyydytystavat voivat jatkua vielä aikuisuuteenkin.

– Monet miehet kiirehtivät prosessia, eivätkä tule ajatelleeksi sitä, kuinka he voisivat piristää sooloseksielämäänsä, Morse sanoo.

Voisitko sinäkin saada orgasmeistasi entistäkin nautinnollisempia? Kokeile näitä viittä kikkaa, kun vietät seuraavan kerran nautinnon hetkiä keskenäsi.

1. Vie itsesi orgasmin partaalle

Vaikka useimpina päivinä viiden minuutin pikainen itsetyydytys käy hyvin, kannattaa ajan salliesssa kokeilla hieman muutakin. Lopeta ja aloita -metodilla voit saada nimittäin intensiivisempiä orgasmeja, Morse lupaa.

Tyydytä itsesi aivan orgasmin partaalle – ja pidä sitten tauko. Juuri sopivan mittainen tauko, jotta erektiosi pehmenee aavistuksen.

Journal of Sex Research -lehdessä julkaistu tutkimus suositteli viivyttelemään orgasmia intensiivisemmän kliimaksin saavuttamiseksi. Tutkimuksessa huomattiin, että jos miehet pysähtyivät ollessaan noin 90-prosenttisesti matkalla herkuman huipulle, ja jatkoivat tämän jälkeen hidastamalla vähän, heidän lopullinen orgasminsa oli paljon voimakkaampi.

Aloita sitten uudelleen.

Morse kehottaa tekemään tämän kolme tai neljä kertaa ennen kuin annat orgasmin tulla. Seurauksena on syvempi ja voimakkaampi ejakulaatio.

2. Vaihtele liikkeitä

Olet ehkä jo kokeillut, kuinka "väärä" kätesi toimii sooloseksissä.

Morse kannustaa olemaan kuitenkin vielä luovempi ja kokeilemaan kaikenlaista uutta. Aivan kuten asentojen vaihtaminen seksin aikana, myös epätavalliset käsiliikkeet voivat ehkäistä tylsistymistä, Morse sanoo.

TESTAA MYÖS:

Kivesten ja takapuolen välistä löytyy väliliha, jonka painelu voi johtaa nautinnon äärille. Joidenkin miesten mukaan pieni paine tällä alueella voi tuottaa jopa useita orgasmeja. Tämä johtunee siitä, että välilihan kautta voi ulkoisesti stimuloida eturauhasta. Laita orgasmin aikana sormesi alueelle ja paina, kunnes paine tuntuu juuri sopivalta.

3. Uusi kaveri?

Seksivälineet eivät ole vain naisten nautintoa varten. Morse suosittelee tekovaginaa kaikille miehille, jotka haluavat piristää sooloseksielämäänsä.

4. Aloita pohjalta

Kivesten pinnalla olevan lisäkiveksen hierominen voi aiheuttaa ejakulaation.

Siemennestettä varastoiva lisäkives sijaitsee peniksen juurella, kivespussin ja peniksen varren välissä. Kokeile hieroa sitä masturboidessasi ja varaudu uusiin tuntemuksiin.

5. Huomioi kivekset

Morse vinkkaa, että kiveksissä on liki yhtä monta seksissä huomioitavaa hermopäätettä kuin peniksessäkin. Niitä ei kannatakaan jättää huomiotta.

Vaikka jokainen mies nauttii eri asioista, monet miehet ovat huomanneet, että kivesten nykiminen rytmisesti ennen ejakulaatiota siivittää voimakkaampaan orgasmiin.

***

2:27

Lähde: Men's Health

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.