Mainos

F1

F1

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Viisi päivää F1-kauden alkuun: esittelyssä Williams – ”Ennen kuin asiat paranevat, ne myös hetken huononevat”

4:41
Videolla C Moren F1-selostaja Niki Juusela ja asiantuntija Ossi Oikarinen arvioivat Williamsin mahdollisuuksia alkavalla F1-kaudella.

F1-kauden alkuun on enää viisi päivää aikaa. Esittelemme jokaisena päivänä ennen Australian kisaviikonloppua kaksi tallia. Ensimmäisenä vuorossa on Williams, joka lähtee uuteen kauteen pahan turbulenssin keskeltä.

Auton myöhästyminen kahden ja puolen päivän verran talvitesteistä, teknisen johtajan Paddy Lowen jääminen henkilökohtaiselle vapaalle ja huhuja tehtaalla tapahtuneista irtisanomisista.

Williamsin kauden alusaika on ollut täyttä kaaosta eikä apulaistallipäällikkö Claire Williams tunnu saavan perinteikästä perheyhtiötä mitenkään hanskaansa.

– Ennen kuin asiat paranevat, niin kyllä ne hetken aikaa vielä huononevatkin tästä, kommentoi C Moren F1-asiantuntija Ossi Oikarinen.

Hän kuitenkin muistuttaa, etteivät taloudelliset resurssit ole aina kaikki kaikessa auton suorituskyvyn löytämisessä. Tästä löytyy esimerkkejä lähivuosiltakin.

Lisää Oikarisen ja F1-selostaja Niki Juuselan keskustelua Williamsista jutun videolla. Alla linkit aiempiin talliesittelyihin. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja