Viisi miestä viikossa: Sinkkukaunotar pitää miesvieraansa ulkonäöstä, toinen tyrmää tylsäksi

0:56
Katso esimakua ensimmäistä jaksosta!

Täysin uudenlaista tapaa deittailla seurataan kolmena iltana viikossa Viisi miestä viikossa -ohjelmassa.

Kotimainen uutuusohjelmaViisi miestä viikossa starttaa Subin arki-illoissa maanantaina 11. lokakuuta. Rakkauden etsintää kotioloissa seurataan kolmena iltana viikossa maanantaista keskiviikkoon.  

Viisi miestä viikossa on täysin uudenlainen deittiohjelma, jossa nainen pääsee määräämään kaapin paikan. Mitä tapahtuu, kun viisi miestä muuttaa naisen luo ja näyttää kotioloissa todellisen luonteensa? Yksi kerrallaan miehet saavat pakata laukkunsa ja poistua talosta. Jäljelle jää kenties se oikea, yksi miehistä, jonka kanssa yhteiselo sujuu parhaiten.

Robottikamerat seuraavat talon tapahtumia 24 tuntia vuorokaudessa tallentaen jokaisen merkitsevän katseen ja kosketuksen sekä paljastaen miesten käytöksen, tavat ja reaktiot. 

Ensimmäisissä jaksoissa tutustutaan Jennyyn. Kuusi vuotta sinkkuelämästä nauttinut Jenny on alkanut haikailla asettumisesta ja pysyvämmästä suhteesta, kun yhä useampi hänen ikätovereistaan on saanut lapsia tai mennyt naimisiin. Kampaajaksi kouluttautunut ja kouluavustajaksi valmistuva Jenny haluaisi löytää rinnalleen sosiaalisesti lahjakkaan miehen ja sanoo, että valloittavasti hymyilevät miehet vievät häneltä jalat alta.

Ensimmäisessä jaksossa Jenny keskustelee miesten kanssa muun muassa ihastumisesta. Miehet myös pohtivat, kuka heistä pakkaa ensimmäisenä laukkunsa.

– Jos mun pitäisi sanoa, kuka lähtisi pois, veikkaisin, että Kristopheria, koska hän on, ei pahalla, minun mielestäni tylsä, Mikael sanoo ennakkoklipissä. 

Mitä mieltä Jenny oli miehestä? Katso esimakua ensimmäisestä jaksosta ylhäällä olevalta videolta!

Viisi miestä viikossa alkaa Subilla ja mtv-palvelussa ma 11.10. klo 20 kolmena iltana viikossa, maanantaista keskiviikkoon.
 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja