Viisi kuukautta sivussa ollut Tappara-hyökkääjä palasi tehokkaasti – "Välillä sai vilkuilla ympärilleen"

Jääkiekkoliigan kakkosena kamppaileva Tappara väläytti perjantaina ratkaisuvoimansa leveyttä, kun KooKoo kaatui Tampereella 5–1 (2–1, 1–0, 2–0).

Jukureista saapunut Teemu Suhonen osui heti avausottelussaan, ja Anton Ollikainen iski koko liigauransa avausosuman toisen erän lopulla. Illan onnellisin mies saattoi silti olla koko liigakauden sivussa ollut Jere Karjalainen, joka osui heti paluuottelussaan ja iski isäntien 1–0-osuman.

–  Välillä sai vähän vilkuilla ympärilleen, että missä mennään, mutta sama peli oli vielä kuin viisi kuukautta sittenkin, Karjalainen naurahti.

–  Onneksi sai sen maalinkin nopeasti alta pois, niin ei jäänyt roikkumaan.

Liigan toiseksi viimeiseksi vajonnut KooKoo hävisi jo kuudennen kerran seitsemässä ottelussa.

–  Tuli pari helppoa maalia ja sitten napsahti henkisesti. Romahti koko korttitalo, päävalmentaja Mikko Heiskanen sanoi.

Vieraiden tähtihyökkääjä Malte Strömvall epäonnistui rangaistuslaukauksessa toisessa erässä, mutta onnistui silti päättämään kymmenen ottelun kuivan putkensa iskemällä 1–1-tasoituksen.