Viimeinkin täydellinen ohje: Näin saat litteän vatsan ja paremman seksielämän

Litteä vatsa. Parantunut seksielämä. Vain kahdeksan vinkkiä – mutta ovatko ne sittenkään helppoja?

Otsikko kuulostaa ihanalta, eikö? Vain kahdeksan askelta korjaa ne ongelmat, jotka sinua vaivaavat!

Nämä samat askelet olet nähnyt mediassa jo tuhat kertaa. Mikset siis jo ole tiukkavatsainen timmI, joka viettelee kenet tahansa?

Olisiko syy se, ettei ulkokuoren korjaaminen vaikuta sisimpään?

Silti lehdet myyvät. Etsit muiden tapaan epätoivoisesti sitä yhtä, autuaaksi tekevää neuvoa, joka muuttaa kaiken – kunhan vain löydät sen.

Kunhan. Sitten kun. Kunhan vain. Ne ovat lempiasioitamme, Huffington Post -lehti muistuttaa. Odotamme maagista ohjetta, joka muuttaa elämämme haavekuvaksi, jossa kaikki on ihanaa ja hyvin.

Jos voit lukea tätä tekstiä, olet uskomattoman onnekas. Olet saanut opiskella, opit lukemaan ja sinulla on pääsy Internettiin. Onneksi olkoon!

Tässä ne otsikossa luvatut neuvot. Niihin ei muuten kuulu yhtäkään vatsalihasliikettä.

Lakkaa valehtelemasta itsellesi

"Olen liian herkkä, liian tyhmä, liian ujo, en uskalla sitoutua, en opi, ei vanhana enää kannata, Sitä Oikeaa ei vain ole olemassa..."

Lakkaa valehtelemasta itsellesi. Jokainen on haudannut unelman, haaveen tai uskomuksen, koska yhteiskunta, äiti tai "muut" käskivät. Niin kauan, kun valehtelet itsellesi, et elä sitä elämää, jota voisit elää.

Valitse onni

Älä usko tätä tekstiä. Älä yritä tulla onnelliseksi, koska elämäntaito-opas tai nettilehti käskee. Valitse onni siksi, että voit.

Voit arvostaa elämääsi sen sijaan, että valittaisit kaikesta, mikä on pikkuisenkin pielessä.

Katso tähtiä

Listan tämä kohta ei johda uskomattoman hyvään seksielämään tai timmiin vatsaan, mutta se saa sinut muistamaan, että olet osa valtavaa universumia. Suurinkin ongelmasi on (ongelmaasi yhtään vähättelemättä) oikeasti aika pieni.

Päästä hänet sisään

Kerro ystävällesi, että välität. Uskalla pyytää apua. Älä mene mukaan leikkiin, jossa teeskentelet välittäväsi juuri sen verran kuin oletat kaverisi odottavan sinulta. Sinä saat tuntea suuria tunteita, ja myös näyttää ne.

Älä luo ongelmia

Elämä heittelee tiellesi esteitä joka tapauksessa – älä siis luo ongelmia itse.

Älä ota kaikkea niin henkilökohtaisesti. Yleensä se, että joku kuulostaa vihaiselta tai käyttäytyy tökerösti, ei liity millään tavalla sinuun. 

Pyydä anteeksi

Älä pyytele anteeksi olemassaoloasi – siitä ei ole kyse. Opi pyytämään aidosti anteeksi, kun teet virheen. Tämä on taito, jota tulet tarvitsemaan.

Ole kiitollinen

Harjoittele kiitollisuutta ääneen. Kiittele työkaveria ja lounaspaikan ruokaa.

Oletko koskaan nähnyt kuvaa köyhissä oloissa elävästä lapsesta, jonka hymy valaisee koko huoneen? Se, mitä sinulla juuri nyt on, voi olla kaikki, mitä tarvitset.

Ole kiltti

Kiltteys ei maksa mitään, mutta antaa valtavasti. En ehkä voi lopettaa sotia, pelastaa lapsia ja parantaa sairaita, mutta voin olla kiltti.

 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja