Viiltävää draamaa: Chelsean johto mureni huippuottelun lopussa – tähtihyökkääjä heivattiin paareilla ulos

Chelsea koki hyytävän takaiskun jalkapallon Mestarien liigan ottelussa Valenciaa vastaan, kun sen hyökkääjätähti Tammy Abraham loukkaantui avausjakson lopussa. Kotijoukkue Valencia nousi dramaattisessa ja vauhdikkaassa ottelussa lopulta 2–2-tasapeliin.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Morella!

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Chelsean kauden parhaisiin pelaajiin lukeutunut Abraham törmäsi kulmapotkutilanteessa Valencian laitapuolustaja Jose Gayan kanssa. Abraham jäi makaamaan tuskaisena maahan. Hän linkkasi kentän laidalle, josta hänet kannettiin lopulta paareilla ulos.

Joukkueet osuivat avausjaksolla perättäisistä hyökkäyksistä, kun ensin Valencian Carlos Soler jatkoi keskityksestä pallon reppuun ja heti perään veräjään Chelsean Mateo Kovacic teki maalijälkeä tarkalla laukauksella vasempaan alakulmaan.


Christian Pulisic tuikkasi toisen jakson avausminuuteilla maalin edestä Chelsean 2–1-johtoon. Maalia tarkasteltiin pitkään videoilta, mutta tilanne ei ollut paitsio.


Valencia sai loistosauman tasoitukseen, kun Chelsean Michy Batshuayi rikkoi rangaistusalueella Ezequiel Garayta ja pallo vietiin pilkulle. Chelsea-maalivahti Kepa Arrizabalaga kuitenkin heittäytyi Daniel Parejon antamassa pilkussa häikäisevään nyrkkitorjuntaan.


Viimein 82. minuutilla Daniel Wass toi Valencian 2–2-tasalukemiin nostamalla pallon oikealta tolpan kautta sisään.


Lisäajan loppupuolella Valencian Rodrigo pääsi vielä yrittämään maalaamista avopaikasta maalin oikealta kulmalta, mutta hänen laukauksensa viuhui ohi.

Valencia ja Chelsea ovat H-lohkon kärkikaksikkona kahdeksalla pisteellä. Ajax on kuitenkin vain yhden pisteen päässä, ja se voi nousta kärkeen kohdatessaan myöhemmin tänä iltana vieraissa lohkojumbo Lillen. Lillellä on kasassa vain yksi piste.

Kukin joukkue pelaa tämän illan jälkeen enää yhden alkulohkon ottelun.

Mestarien liiga C Morella keskiviikkona:

22.00
Liverpool-NapoliC More Sport 1/cmore.fi
22.00
Genk-Salzburgcmore.fi
22.00
Barcelona-DortmundC More Sport 2/cmore.fi
22.00
Slavia Praha-Intercmore.fi
22.00
Leipzig-Benficacmore.fi
22.00
LOSC-Ajaxcmore.fi

Lue myös:

    Uusimmat