Viikon uutiskuvat: Helsingin edustalle nousi 250-tonninen jääkaruselli ja Toni sai jättimateen

MTV Uutiset julkaisee viikoittain kuvagallerian, johon on koottu viikon näyttävimpiä, puhuttavimpia tai hauskimpia uutiskuvia.

Heti alkuviikosta levisivät upeat kuvat Helsingin Kuusiluodon edustalle rakennetusta valtavasta jääkarusellista. Keksijä-tietokirjailija Janne Käpylehto leikkasi 200 tonnia painavan ja ainakin 36 metriä halkaisijaltaan olevan karusellin meren jäähän. Käpylehto rakensi jääkarusellin loppiaisena Lohjalle. Siitä uutisoitiin Yhdysvalloissa ja Japanissa asti.

Siikalatvan Uljualla päästiin kuvaamaan komea saalis, kun koukkuja kokemaan lähtenyt Toni Kolehmainen nosti jään alta 6,8 kiloisen mateen.

– Nyt on tehty madekeittoa, ja puolet kalasta on pakastimessa. Emännän olisi tarkoitus tehdä mademureketta, Kolehmainen kertoi saaliinsa käytöstä.

Uutisviikosta esiin nousevat myös muun muassa Italiassa lumivyöryn alle hautautunut vuoristohotelli, jättihitti Lambadan laulajan kuolema ja Trumpin virkaanastujaisten jälkeen järjestetyt protestimarssit, jotka keräsivät jopa yli kaksi miljoonaa osallistujaa. Katso kuvat tarkemmin yltä.


Lue myös:

    Uusimmat