Mainos

Viihdy C Moren leffojen parissa - kurkkaa katseluvinkit ja tartu tarjoukseen!

Illan leffa hakusessa? Tästä listauksesta löydät varmasti katsottavaa

Jotta kotoilu ei kävisi puuduttavaksi, kokosimme yhteen C More -suoratoistopalvelun kuumimmat leffat jokaiseen makuun. C Moren saa nyt kaksi kuukautta yhden hinnalla – toimi nopeasti ja tartu tarjoukseen täällä!

Jurassic Park -elokuvat

Tämä leffasarja ei juuri esittelyjä kaipaa: vuoden 1993 ohjaaja Steven Spielbergin hittielokuva aloitti dinosaurushuuman, jolle ei vieläkään näy loppua. Elokuvasarjan kuudes osa ilmestyy ensi vuonna, ja kaikki julkaistut viisi osaa (Jurassic Park, Kadonnut maailma - Jurassic Park, Jurassic Park III, Jurassic World, Jurassic World: Kaatunut valtakunta) löytyvät C Moresta.

Ensimmäinen elokuva perustuu Michael Crichtonin samannimiseen romaaniin. Elokuva voitti runsaasti palkintoja, mukaan lukien 3 Oscaria. Siitä tuli myös maailman tuottoisin elokuva, kunnes Titanic ylitti ennätyksen 1997.

Kantava juoni läpi elokuvasarjan: Esihistorialliset dinosaurukset herätetään henkiin ihmisten iloksi ja ihailtavaksi kloonaamalla ne fossiileista löytyneestä dinosauruksen DNA:sta. Kaikki ei kuitenkaan suju suunnitelmien mukaisesti ja luvassa on takaa-ajoja ja dinosaurustaistoja. C Moresta löytyvät viisi Jurassic Park -elokuvaa takaavat viihteen tuntikausiksi.

T2 Trainspotting

Odotetu jatko-osa vuoden 1996 Trainspotting-kulttiklassikolle, joka kertoo Edinburghin huumemaailman pyörteissä kamppailevasta Mark Rentonista (Ewan McGregor) ja hänen ystävistään. Ensimmäisen elokuvan ohjaaja Danny Boyle on ohjannut myös tämän jatko-osan, jossa Mark palaa Skotlantiin vietettyään 20 vuotta ulkomailla. Pääroolissa nähtävä Ewan McGregor nousi maailmanmaineeseen juuri alkuperäisestä Trainspotting -elokuvasta. Danny Boyle on tunnettu myös mm. vuoden 2008 Oscar-palkitusta elokuvastaan Slummien miljonääri.

Mamma Mia – elokuvat

Nyt saa laulaa ABBAa sydämensä kyllyydestä! Huikea näyttelijäkaarti (mm. Meryl Streep, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård ja Colin Firth) tähdittää musikaalielokuvaa tytöstä, joka haluaa tietää isänsä henkilöllisyyden, ja kutsuu kolme äitinsä ex-poikaystävää häihinsä.

Elokuvan jatko-osa Mamma Mia: Here We Go Again! taas sijoittuu aikaan viisi vuotta ensimmäisen elokuvan tapahtumien jälkeen. Sophie (Amanda Seyfried) valmistelee Hotel Bella Donnan uudelleenavaamista, mutta kuulee yllättäviä paljastuksia äitinsä menneisyydestä.

Blade Runner 2049

Blade Runner -tieteiselokuvan jatko-osassa eletään vuotta 2049 Los Angelesissa, 30 vuotta ensimmäisen elokuvan tapahtumien jälkeen. Luonto on saastunut, vedenpinta noussut ja suurin osa ihmiskunnasta muuttanut pois maapallolta.

Uuden sukupolven Blade Runner -poliisi K (Ryan Gosling) jahtaa vanhanmallisia kapinallisreplikantteja. Visionäärinen tiedemies Wallace (Jared Leto) haluaa täyttää maailmat uusilla, tottelevaisilla replikanteilla. K törmää 30 vuotta vanhaan salaisuuteen, joka saattaa syöstä koko yhteiskunnan turmioon, ja vie konstaapeli Deckardin (Harrison Ford) jäljille. Elokuva kuvittaa digitalisaation, tekoälyn, robotiikan ja ilmastonmuutoksen keskellä elävälle nykyihmiselle karmivan, mutta silti jollain lailla mahdollisen tuntuisen skenaarion tulevaisuudesta. Elokuvassa nähdään myös suomalaisväriä, kun Krista Kosonen näyttelee pienen roolin.

Taru sormusten herrasta -trilogia

C Moresta löytyy myös Peter Jacksonin ohjaaman ja J.R.R. Tolkienin kirjoihin perustuvan, ikoniseen maineeseen nousseen fantasiaelokuvatrilogian kaikki kolme osaa: Sormuksen ritarit, Kaksi tornia ja Kuninkaan paluu.

Frodo elää rauhallista elämää, kunnes hän eräänä päivänä perii sedältään Bilbolta kummallisen sormuksen. Sormus antaa omistajalleen ihmeellisiä voimia, ja kun sen luoja, paha Sauron, saa tietää missä sormus on, Frodon on lähdettävä pitkälle ja vaaralliselle matkalle. Onneksi hänellä on rohkea seurue mukanaan.

Rough Night

Hulvaton musta komedia, jossa viisi yliopistoaikaista ystävystä kokoontuu viettämään riehakasta polttariviikonloppua Miamissa. Iloinen biletys keskeytyy, kun he vahingossa tappavat miesstripparin. Mitä enemmän he miettivät, mitä tilanteessa pitäisi tehdä, sitä hullummaksi ilta käy. Pääosassa loistava Scarlett Johansson.

Kauhea kankkunen -trilogia

Myös näissä elokuvissa mopo karkaa pahasti lapasesta. Lipunmyyntiennätyksiä rikkonut hervoton elokuvasarja kaveruksista, jotka joutuvat kommelluksiin käsistä lähteneissä polttareissa. Kaikki kolme elokuvaa löytyvät C Moresta.

Everybody’s Everything

Ohjaajalegenda Terrence Malickin tuottama kiitelty dokumentti, jossa kuvataan emo-räppäri Lil Peepin  elämää ja uraa arkistokuvin sekä ystävien, perheen ja kollegojen antamien haastattelujen avulla. Lil Peep nousi suureen suosioon julkaistuaan musiikkiaan Soundcloudissa 2014 ja kuoli traagisesti yliannostukseen marraskuussa 2017 vain 21-vuotiaana. Dokumentissa ääneen pääsee myös useita päivän kuumimpia rap-nimiä, kuten Post Malone, Ghostemane, Juicy J ja Lil Tracy.  

Indiana Jones -elokuvat

C Moren valikoimista löytyy kaikki neljä Steven Spielbergin ohjaamaa klassikkoseikkailua, joissa Indiana Jonesia esittää Harrison Ford. Kadonneen aarteen metsästäjät, Tuomion temppeli, Viimeinen ristiretki sekä Kristallikallon valtakunta pitävät pulssin korkealla pidemmän aikaa.

Fifty Shades Freed

E. L. Jamesin kohuttuun kirjasarjaan perustuvan elokuvatrilogian viimeinen osa. Intohimoinen rakkaustarina huipentuu Anastasian ja Christianin mennessä naimisiin, mutta varjo menneisyydestä – Anastasian ex-pomo Jack Hyde – muistuttaa pian itsestään.

Kylmä kosto

Timantinkova toimintatrilleri, jonka pääosassa Liam Neeson  ikonisessa roolissaan kostoa janoavana isänä. Nels Coxmanin elämä lumiaurakuskina saa järisyttävän käänteen, kun hänen poikansa kuolee epäselvissä olosuhteissa. Pian selviää, että murhan takana on paikallinen huumekartelli. Kartelli tulee huomaamaan, että tälle lumiaurakuskille ei olisi kannattanut ryttyillä.

Billy Elliot

Brittiläinen menestyselokuva 11-vuotiaasta Billystä (roolissa loistaa nuori Jamie Bell), joka asuu kaivoksessa raatavien isänsä ja veljensä kanssa Pohjois-Englannissa. Billyn elämä mullistuu, kun hän joutuu tavallisten nyrkkeilytreeniensä sijaan keskelle Mrs. Wilkinsonin balettituntia. Elokuva voitti lukuisia palkintoja sekä oli ehdolla 3 Oscarin saajaksi. Sen pohjalta on tehty myös ympäri maailmaa pyörinyt musikaali.

Batman: Yön ritari -trilogia

Myös Christopher Nolanin ohjaamat, katsojien ja kriitikoiden ylistämät elokuvat Batman Begins, Yön ritari ja Yön ritarin paluu löytyvät C More -suoratoistopalvelusta.

Kun Bruce Wayne näkee lapsena vanhempiensa murhan, hän päättää kostaa. Aikuisena hän käy läpi kovan treenin saavuttaakseen tavoitteensa, ja palatessaan Gothamiin hänestä tulee Batman, rikoksen vihollinen numero yksi, jota paatuneimmatkin konnat kavahtavat. Christian Balen näyttelemä Batman saa elokuvissa seurakseen vertaansa vailla olevan tähtisikermän, mm. Heath Ledger, Gary Oldman, Michael Caine, Maggie Gyllenhaal ja Tom Hardy  näyttelevät elokuvissa.

Swingers

Swingers on räväkkä kriisikomedia parinvaihtoviikonlopusta, jossa neljä eri-ikäistä pariskuntaa kohtaa toisensa henkisesti ja fyysisesti. Jokaisella on kriisinsä joko pinnalla tai piilossa ja sen myötä omat syynsä pyrkiä pelastamaan parisuhteensa. Viikonlopun pukukoodi on kylpytakilla tai ilman, ja rakastuminen ja mustasukkaisuus ovat kiellettyjä.

Stockholm Stories

Jonas Karlssonin novellikokoelmaan perustuva ruotsalainen draamakomedia viidestä henkilöstä, joiden polut risteävät Tukholmassa muutaman sateisen marraskuisen päivän aikana. Elokuvan henkilöitä yhdistää se, että heillä on jokin lukko, joka estää heitä elämästä täysillä. Karlsson yhtenä Ruotsin menestyneimmistä nykynäyttelijöistä myös itse näyttelee yhtä elokuvan pääosista.

Life of the Party

Komedia kotiäiti Deannasta, jota esittää mm. Morsiusneidot-elokuvasta tuttu Melissa McCarthy. Deanna kaipaa yllättävän eronsa jälkeen uutta alkua. Hän päättää palata aikuisena collegeen ja aloittaa samassa koulussa tyttärensä kanssa. Hän sukeltaa täysillä kampuselämään ja iloitsee vapaudesta, hauskanpidosta ja opiskelijapojista omilla säännöillään – löytäen samalla itsensä.

Tuntematon sotilas

Aku Louhimiehen visuaalisesti upea tuore filmatisointi Väinö Linnan  klassikkoteoksesta, mikä nousi yhdeksi Suomen kaikkien aikojen katsotuimmista elokuvista. Elokuva kertoo Rokan, Kariluodon, Koskelan, Hietasen ja kumppaneiden tarinan yli kolmivuotiseksi venyvästä taistelusta jatkosodassa. Koko kansakuntaan jälkensä jättävä sota koettelee joukkoja, mutta huumori, ystävyys ja elämänhalu auttavat heitä selviytymään.

C Moresta löytyy myös Louhimiehen ohjaama viisiosainen Tuntematon sotilas -sarja, joka keskittyy henkilöhahmoihin elokuvaa syvemmällä tasolla ja sisältää useita elokuvasta puuttuvia kohtauksia.

Mafiaveljet

Myös yksi kaikkien aikojen parhaista mafialeffoista, Martin Scorsesen Oscar-palkittu gangsteriklassikko Mafiaveljet löytyy C Moresta. Tositapahtumiin perustuva elokuva kertoo Henry Hillistä ja hänen elämästään mafiassa 60- ja 70-lukujen New Yorkissa.

Notting Hill

Romanttisten komedioiden klassikko, jossa Hugh Grantin esittämän kirjakaupan pitäjän elämä menee uusiksi, kun sisään astelee Julia Robertsin esittämä maailman kuuluisin elokuvatähti.

Naapurit

Räävitön komedia Seth Rogenin ja Rose Byrnen esittämästä pariskunnasta, joka yrittää siirtyä bile-elämästä perhe-elämään lapsensaannin myötä. Tilannetta ei helpota se, että he saavat uusiksi naapureikseen alati juhlivan opiskelijayhdistyksen, jonka johtajaa näyttelee Zac Efron. Pian puhkeaakin naapurisota vertaansa vailla.

Ready Player One

Steven Spielbergin ohjaama sci-fi-seikkailu, joka perustuu Ernest Clinen palkittuun romaaniin. Vuonna 2045 ihmiset pakenevat todellisuutta virtuaalitodellisuuteen nimeltä OASIS. Sen kehittäjä on piilottanut OASISiin ”pääsiäismunan”, jonka löytämällä saa virtuaalitodellisuuden hallintaansa.

Lady Bird

Viisi Oscar-ehdokkuutta saanut, ylistetty Greta Gerwigin esikoisohjaus 17-vuotiaasta Christine ”Lady Bird” MacPhersonista (pääroolissa loistava Saoirse Ronan), joka kaipaa pois kotikaupungistaan Sacramentosta. Katolisen koulun päätösluokalla hän kamppailee tulevaisuudensuunnitelmien, ystävyyssuhteiden, vanhempien ja rakkauden kanssa. Draamakomedia Lady Bird on harvinaisen raikas, rempseä ja koskettava elokuva, joka ehdottomasti kannattaa katsoa.

xXx 3: Xander Cagen paluu

Toimintaelokuvasarjan kolmannessa osassa valtion agentiksi ryhtynyt extreme-urheilija Xander Cage (Vin Diesel) joutuu palaamaan maanpaosta, kun murhanhimoinen alfasoturi Xiang kätyreineen tavoittelee tehokasta joukkotuhoasetta. Värvättyään itselleen tiimin Cage huomaa sotkeutuneensa salaliittoon, joka ulottuu suurvaltojen johtajiin saakka.

Vox Lux

Mielipiteitä jakava popsatiiri, jossa tragedian läpikäyneestä tytöstä kasvaa suosittu poptähti. Sia on tehnyt musiikin tähän draamaelokuvaan, jonka päärooleissa loistavat Natalie Portman ja Jude Law. Elokuva on aiemmin esitetty Suomessa vain yksittäisenä näytöksenä Season Film Festivaleilla.

The Beach Bum

Kovan näyttelijäkaartin tähdittämä sekopäinen komedia kestopilvessä olevasta kapinallisesta runoilijasta Moondogista (Matthew McConaghey), joka elää Floridassa bilettäen kaikenlaisten värikkäiden tyyppien kanssa. Traaginen onnettomuus kuitenkin pakottaa Moondogin muuttamaan elämäntyyliään. Elokuvan on ohjannut ja käsikirjoittanut mm. räävittömän Spring Breakers -elokuvan takana ollut Harmony Korine. Mukana mm. Snoop Dogg, Isla Fisher, Jonah Hill ja Zac Efron.

A Dog Called Money

Kehuttu dokumentti sukeltaa PJ Harveyn uraan ja viimeisimmän levyn tekemiseen. Dokumentissa seurataan Harveyn luomisprosessia studiolla sekä matkoilla, jotka inspiroivat häntä musiikkiin. Suomessa dokumentti näytettiin Rakkautta & Anarkiaa -festivaalilla.

Game Night

Vauhdikkaassa toimintakomediassa kaveriporukan perinteinen peli-ilta saa vaarallisen käänteen, kun yksi haastaa muut rikosarvoitukseen mutta näyttää tulleen oikeasti siepatuksi. Tilanne menee tietenkin överiksi, mutta lopputuloksena on erittäin mukaansatempaavaa viihdettä.

The Wife

Glenn Closelle Oscar-ehdokkuuden ja monia palkintoja saanut ylistetty draama kuuluisan kirjailijan vaimosta, joka on haamukirjoittanut kaikki miehensä teokset. Kun mies saa kirjallisuuden Nobelin palkinnon, vaimo saa tarpeekseen.

Take the Ball, Pass the Ball

Espanjalainen dokumenttielokuva FC Barcelonasta valmentaja Pep Guardiolan ohjauksessa vuosina 2008-2012. Hänen valmentamaansa joukkuetta on sanottu historian kaikkein parhaaksi. Dokumentissa käydään läpi monia joukkuetta tiivistäneitä ja kehittäneitä hetkiä.

Puutarhajuhlat

Ranskalainen draamakomedia, jossa elähtänyt tv-tähti saapuu tuottajansa tupaantuliaisiin upeaan puutarhaan Pariisin liepeillä. Vieraiden joukossa on hänen ex-vaimonsa ja heidän tyttärensä, jolta on juuri ilmestynyt kirja vanhempiensa pieleen menneestä avioliitosta. Mukana on myös YouTube-tähti sekä julkkishaukka tarjoilijatar. Luvassa on siis mainiot juhlat… tai totaalikaaos. Elokuva on suomalaisyleisölle tuttu mm. Rakkautta & Anarkiaa -festivaaleilta.

Yardie

Brittiläinen Idris Elban debyyttinään ohjaama rikosdraama, joka perustuu Victor Headleyn samannimiseen romaaniin. Dennis ”D” Campbell palkataan salakuljettamaan kokaiinipaketti Jamaikalta Lontooseen. Hän joutuu kuitenkin vaikean valinnan eteen kuullessaan veljensä murhaajan asuvan Englannissa.

Kolme sekuntia

Roslundin ja Hellströmin bestselleriin perustuva uunituore hermoja raastava trilleri, jossa Joel Kinnaman esittää entistä rikollista Pete Koslow’ta, joka saa FBI:ltä tehtäväkseen mennä salaisena agenttina vankilaan soluttautuakseen mafiaan. Asiat eivät mene aivan suunnitelmien mukaan, ja Koslow joutuu pakenemaan sekä mafiaa että lain lonkeroita pelastaakseen itsensä ja perheensä.

Mile 22

Mark Wahlbergin tähdittämässä toimintatrillerissä CIA:n agentti James Silva yrittää salakuljettaa arkaluontoista tietoa terrorisuunnitelmista omaavan poliisin pois Indonesiasta. Matkaa on 22 mailia ja tiellä paljon esteitä. Peter Berg ohjaa jälleen tehokkaasti eteenpäin rymistelevää toimintaa.

Rivien välissä

Draamakomedia Pariisin kulttuurimaailmasta, missä vanhat ystävykset kamppailevat uuden ajan ja lievästi sanottuna sekavien rakkaussuhteiden kanssa.

E. T.

Steven Spielbergin ohjaama, palkittu ja koskettava perheseikkailu. Kun 10-vuotias Elliott tapaa E.T.:n, maapallolle unohdetun avaruusolion, alkaa ainutlaatuinen ystävyys. E.T.:n sairastuessa vakavasti, Elliottin on sisarustensa kanssa viranomaiset kannoillaan, yritettävä keksiä keino saada E. T. takaisin kotiin. Rooleissa nähdään mm. Henry Thomas  ("Intohimon tuulet") ja Drew Barrymore ("Charlien enkelit") yhdessä ensimmäisistä näyttelijäntöistään.

Shoplifters

Kriitikoiden ylistämä, Kultaisella palmulla palkittu ja Oscar-ehdokkaana ollut japanilaisdraama ohjaaja Hirokazu Kore-edalta. Näpistelyllä itsensä elättävä perhe ottaa hoiviinsa löytämänsä kaltoinkohdellun pikkutytön.

Tie pohjoiseen

Kotimainen draama, jonka pääosissa ovat Samuli Edelmann ja Vesa-Matti Loiri. Eräänä päivänä rappiolla oleva mies löytää kotioveltaan elämää nähneen vanhemman miehen, joka paljastuu hänen isäkseen. Isä on palannut antaakseen pojalleen vastauksia menneisyyden kysymyksiin. Mutta niitä varten on lähettävä yhteiselle matkalle, tielle pohjoiseen.

Second Act

Komedia Mayasta (Jennifer Lopez), joka kyllästyy siihen, ettei saa ylennystä supermarketissa, ja hankkii itselleen pomon paikan yritysmaailmasta ystävänsä tekemän tekaistun CV:n avulla.

Paddington-elokuvat 1 & 2 

Kehutut koko perheen elokuvat nuoresta perulaisesta karhusta, joka matkustaa Lontooseen etsimään kotia. Ypöyksin ja eksyksissä hän tapaa Paddingtonin asemalla Brownin perheen, joka ottaa hänet väliaikaisesti suojiinsa.

Elokuvan onnistuneessa jatko-osassa Paddington yrittää hankkia täydellisen lahjan Lucy-tätinsä 100-vuotislahjaksi.

Frozen

Disneyn Oscar-palkittu menestyselokuva Anna ja Elsa -siskoksista ja Arendellen kuningaskunnasta, jota koettelee lumottu talvi. C Moresta löytyy sekä suomeksi että englanniksi puhutut versiot.

Leijonakuningas

Disneyn klassikkoelokuva nuoren Simba-leijonan seikkailuista. Simban on paettava, kun hänen isänsä, eläinten kuningas, joutuu ilkeän veljensä pettämäksi. Elokuvasta löytyy sekä suomenkielinen että englanninkielinen versio.

Näillä elokuvilla saa pidemmätkin pyhät kulumaan rattoisasti. C Moren leffatarjonnasta löytyy myös mm. 32 Wallander-elokuvaa, tuoreet Beck-elokuvat ja laaja kattaus kotimaisia huippuelokuvia.

Elokuvien lisäksi C Moresta löytyy tietysti myös koukuttavimmat laatusarjat sekä laaja kattaus lastenohjelmia ja kuuminta realityä.

Hyödynnä 2 kk yhden hinnalla -tarjous ja aloita Suomen koukuttavimman draaman katselu vaikka heti C Moressa! Tartu tarjoukseen täällä!

Lue myös:

    Uusimmat