Viihdeteollisuuden unohdetut tähdet

Showbisneksessä mukana oleminen ei ole aina helppoa, varsinkin jos on teinitähti. Alkuhuumassa kaikki tuntuu mahdolliselta, mutta mitä tapahtuu kun mielenkiinto loppuu? Viihdeteollisuudessa et voi olla pinnalla ikuisesti, sillä nuoret ja tuoreet kasvot vievät huomion menneiden aikojen tähdiltä.

Latinohurmuri Erik Estradan tähtihetki oli kun mies oli ehdolla vuonna 1980 Golden Globe -palkinnon saajaksi amerikkalaisesta televisiosarjasta Chips. Viihdetaivaan tähtihetkien mentyä ohi mies esitti hetken aikaa Kauniit ja Rohkeat -saippuasarjassa Eduardo Dominguezia.

Urallaan Oscar-ehdokkuuden Working girl -elokuvasta saanut Melanie Griffith joutui jossain vaiheessa antamaan tilaa nuoremmille tähtösille, vaikka olikin pitkään filmitaivaan kuuma kaunotar. Griffith tekee edelleen pieniä rooleja televisiossa. Näyttelijäkaunotar Tippi Hedrenin tytär Griffith on naimisissa näyttelijä Antonio Banderasin kanssa.

Onnenpäivät-tv-ohjelmasta tuttu Donny Most, joka esitti suositussa televisiosarjassa punatukkaista Ralph Malphia, päähenkilön Richie Cunninghamin parasta ystävää, on unohtunut sarjan tuotannon jälkeen. 56-vuotias näyttelijä on tehnyt lukuisia rooleja eri televisiosarjoissa ja elokuvissa, mutta mies muistetaan parhaiten sarjasta, josta Richietä näytellyt Ron Howard ponnahti julkisuuteen.

Toinen suosikkisarjan unholaan jäänyt näyttelijä on Anson Williams, joka myös näytteli Onnenpäivissä päähenkilön ystävää Potsieta. Näyttelijän uransa jälkeen mies ei jättänyt viihdeteollisuutta ja on kunnostautunut kameran takana ohjaten muutamia televisiosarjoja.

Star Trek -sarjasta kuuluisuuteen pongahtanut William Shatner on näyttelijä, elokuvatuottaja, kirjailija ja laulaja. Mies muistetaan myös yhdysvaltalaisen poliisisarja Hälytys 911:n juontajana. Viimeisinä kymmeninä vuosina 79-vuotias mies on vetäytynyt taka-alalle, mutta silti hän tekee edelleen pieniä rooleja televisiossa.

48-vuotias Matthew Broderick ihastutti nuoruudessaan Vaihdetaan vapaalle Ferris -elokuvan Ferris Buellerina. Mies esiintyy edelleen valkokankaalla ahkerasti, mutta näinä päivinä hänet tunnetaan paremmin Sinkkuelämää-näyttelijä Sarah Jessica Parkerin aviomiehenä.

Studio55/Jonna Jauhiainen

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja