Viidakon tähtöset huipentuu finaaliin – hurjat kuvat kaudelta

Subin Viidakon tähtöset -ohjelman toisella kaudella on riittänyt itkua, naurua ja kyyneleitä.

Viidakon tähtöset -sarjasta ei ole puuttunut vauhdikkuutta, kun sanavalmiit ja temperamenttiset tähtöset ovat ottaneet yhteen ja haastaneet toisiaan ja itseään ällöttävissä tehtävissä.

Torstaina nähtävässä finaalissa selviää, kuka nappaa itselleen Viidakon tähtöset -kisan voiton. Finaalissa jäljellä ovat enää neljä kovinta tähtöstä; Pommit-joukkueen Minna ja Niina sekä Tarzanit-joukkueen Anna ja Sabina. Viimeisessä jaksossa ratkeaa viimein monivaiheinen semifinaali. Finaalikaksikko matkaa takasin sivistyksen pariin ja joukkuepeli muuttuukin yksilökisaksi, jossa nopein ja nokkelin vetää sen pisimmän korren.

Ällöttävät tehtävät piinasivat

Itkulta ja raivokohtauksilta ei vältytä, kun heti toisessa jaksossa kaunottaret joutuivat ällöttävän tehtävän eteen. Rahatehtävässä kilpailijat joutuivat kantamaan eläviä toukkia suussaan juostessaan.

– Ollaan totuttu juomaan skumppaa, ei syömään torakoita viidakossa, Niko totesi tomerasti jo ennen tehtävän julkaisua.

Tarzanit-joukkuueessa kilpaileva vuoden 2003 Miss Suomi Anna Strömberg joutui ötököiden takia jopa sairaalaan.

– Kyllä siihen tuli tulehdus, sen takia menin käymään sairaalassa. Epäiltiin, että se oli tuhatjalkaisen purema, ne olivat aika isoja siellä, Strömberg muistelee tapahtunutta MTV3.fille.

Mutapainia ja kyyneleitä

Kolmannessa jaksossa ei puuttunut paljasta pintaa, sillä kilpailijat nähtiin kaulaansa myöten mudassa ja liejussa. Mutapainin tiimellyksessä lentelivät niin loka kuin sanatkin. Toisistaan mittaa ottivat erityisesti BB-julkkis Niko Saarinen ja fitnessmalli Emmi Lehtomaa. Niko oli sitä mieltä, että Emmi ei ole ansainnut paikkaansa kilpailussa. Pian kuultiinkin jakson lentäväksi lauseeksi noussut lausahdus:

– Mikä ongelma sulla on? Mitä sä edes teet täällä? Täällä pitäisi olla kymmenen julkkista, mikä julkkis sä oot? Mä oon never heard susta, Niko huusi Emmille.

Viidakon tähtösten seitsemännessä jaksossa kisaajia koeteltiin karmivassa tehtävässä, jossa ideana oli juoda mahdollisimman nopeasti lasillinen hedelmäjuomaa. Haastetta kisaan toi se, että lasi on sijoitettu keskelle hämähäkkejä kuhisevaa terraariota, johon tähtöset joutuvat työntämään päänsä. Itkuinen Niina joutui pitkään kamppailemaan itsensä kanssa kerätessään rohkeutta tehtävän suorittamiseen.

Lisää tunteita itkusta nauruun nähtiin myös tähtösten kohdatessa käärmeen ja saadessa soittaa koskettavia puheluita kotiin.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat