Vihreiden poliitikolta suorasanainen kannanotto peniskohuun – saa kuvia miesten sukuelimistä tuntemattomilta ja puolitutuilta: "Yleensä saan niitä maakuntien miehiltä"

Naisasialiitto Unionin puheenjohtaja Fatim Diarra ottaa omintakeisesti ja jyrkästi kantaa viime päivinä velloneeseen peniskohuun.

Penikset nousivat valtakunnan puheenaiheeksi keskustalaisen kansanedustajan Mikko Kärnän vanhojen peniskuvien noustua otsikoihin.

Fatim Diarra puolestaan ottaa kantaa peniskuviin Twitterissä. Diarra kertoo saavansa miesten sukuelinten kuvia niin tuntemattomilta kuin puolitutuiltakin. Hän toimii myös vihreiden varapuheenjohtajana ja Helsingin kaupunginvaltuutettuna.

– Yleensä saan niitä silloin kun olen julkisuudessa, ja jos sana feminismi mainitaan siinä yhteydessä, niin peniskuvien saanti on lähes varmaa, Diarra kirjoittaa twiitissään.

– Yleensä saan niitä maakuntien miehiltä. Niillä yritetään varmaankin hiljentää tai välillä niiden yhteydessä lukee miten tämä kyseinen maakuntien mies haluaisi survaista sen minuun.

Uskoo taustalla olevan pelottelua

Fatim Diarra uskoo ilmiön taustalla olevan ajatus siitä, että penis saisi hänet jollakin tavalla kuriin tai se, että peniksen katsotaan edustavan seksuaalista väkivaltaa, jolla häntä voisi jotenkin pelotella.

– Oudointa on miettiä sitä hetkeä, kun joku jossain Lieksassa, vihaisena runkuttelee oman pippelinsä semikovaksi ja ottaa siitä kuvaan jossain rintamamiestalon kellarissa, vaimon ja lasten nukkuessa yläkerrassa.

Fatim Diarra kertoo suhtautuvansa peniksiin yleispositiivisesti, mikä ei kuitenkaan tarkoita, että hän haluaisi kaikilta kuvia peniksistä.

– Peniskuvissa kuten kaikessa muussakin on lopulta kyse siitä yhdestä sanasta. Suostumuksesta. Jos sinulta pyydetään peniskuvaa niin silloin sen voi hyvillä mielin lähettää. Jos ei niin ei kannata. Laita mieluimmin kuva naamasta.

Fatim Diarran saamista peniskuvista uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Lue myös:

    Uusimmat