Mainos

Viettelevän naisellinen Nicole Scherzinger

Nicole Scherzinger on rohkean Pussycat Dolls -ryhmän päälaulaja. Myös Nicolen tyyli on uskalias ja naisellisen seksikäs. Laulajan yllä nähdään erityisesti kiiltäviä kankaita ja mustaa.

Arkena Nicole pukeutuu niin, ettei herätä juuri huomiota. Pussycat Dollsien viime keväisellä kiertueella Nicole kuvattiin lentokentällä yllään farkut, valkoinen toppi sekä musta pitkä liivi. Suuri hattu ja aurinkolasit antoivat vihiä siitä, ettei tässä liiku aivan kuka tahansa nainen.

Wireimagea/AOP

Wireimage/AOP

Edustustilaisuuksissa Nicole pukeutuu usein seksikkäästi, mutta tyylikkäästi. Sähkönsinisen minihameen väljässä yläosassa on erikoiset hihat. Nicole on pujauttanut ranteensa täyteen koruja.Myös Nicolen iltapukujen tyyli noudattaa tähdelle ominaista linjaa. Musta iltapuku jäljittelee intialaista naisten perinteistä pukua, sharia. Nicolen versiossa on käytetty läpinäkyvää kangasta ja paljastavia leikkauksia.

Wireimagea/AOP

Wireimagea/AOP

Lavalla superkissa pääsee irti! Nicolen lava-asuista ei puutu seksiä, vaan lavalla nähdään kiiltonahkaa, korsetteja ja pitsiä. Vaatteista täytyy kuitenkin pystyä liikkumaan, sillä Pussycat Dollsien esitykset ovat täynnä tanssia.

Koonnut: MTV3/Helmi

Kuvat: Wireimage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.