Mainos

Viesti salaiselta ihailijalta ilahdutti sinkkuäitiä – tarinalla kiusallinen päätös

Australialainen sinkkuäiti ilahtui saadessaan viestin tuntemattomalta mieheltä, mutta tarina päättyi huonosti kaikkien kannalta.

Romantiikka ei olekaan kuollut. Näin ajatteli ainakin viehättävä sinkkuäiti, Aleasha Bliss, 32, joka löysi tuulilasistaan viestin salaiselta ihailijalta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Bliss oli hakenut kahvia huoltoasemalta, ja palatessaan autolleen, hän huomasi pyyhkimen alla pilkottavan lapun. Nainen pelkäsi pahinta, mutta yllättyikin positiivisesti ymmärtäessään viestin sisällön.

Moni sinkkunainen saa tuntemattomilta miehiltä vain härskejä kuvia puhelimeensa, mutta Blissin saamassa, käsinkirjoitetussa viestissä luki: "Hei. Minun oli pakko sanoa, että olet aivan henkeäsalpaava. Josh." Viestissä oli myös salaperäisen Joshin puhelinnumero.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Kuka tekee tällaista? Tämä on niin vanhanaikaista, käsinkirjoitettua, paperilla ja niin rohkeaa ja romanttista, australaialaisnainen hehkutti blogissaan, ja kertoi, että viesti piristi hänen päiväänsä.

– Miehet... Olkaa kuin Josh, Bliss kannusti.

Ikävä totuus paljastui

Valitettavasti tarina ei edennyt kuin elokuvissa. Bliss ja Josh alkoivat viestittelemään, mutta sitten tapahtui käänne ikävään suuntaan. Seuraavassa blogipäivityksessään Bliss kertoi, että kahden vuorokauden viestittelyn jälkeen Josh oli muuttunut suloisesta oudoksi ja jopa hieman karmivaksi.

Koska Blissin tarina ehti levitä ympäri maailmaa useilla eri sivustoilla, hän sai myös pian tietää, ettei suinkaan ole ainoa, jolla Josh ehti lappujaan levitellä.

– Ilmeisesti hän on sarjalappujenjättäjä, Bliss manailee, ja kertoo saaneensa tietää, että Josh on jättänyt tismalleen samanlaisia lappuja muillekin – jopa raskaana olleelle naiselle samalla huoltoasemalla.

Bliss myös näki kuvia viesteistä. Käsiala ja teksti olivat täysin samoja, mutta eräässä lapussa miehen nimi olikin Blake.

Mutta vielä pahempaa oli tulossa.

"Älkää olko niin kuin Josh"

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Bliss sai tietää, että Joshilla oli kaiken pahan lisäksi myös tyttöystävä.

– "Josh" ei ole yhtään se, kuka väittää olevansa, olen juuri puhunut hänen surullisen tyttöystävänsä kanssa, Bliss kertoo blogissaan.

Nyt hänellä on jo uusi viesti miehille: "Älkää olko niin kuin Josh."

Uusimmassa blogikirjoituksessaan Bliss kertoo kokeneensa paljon arvostelua tuntemattomilta, ja huomauttaa, ettei voinut mitenkään tietää, että miehellä oli tyttöystävä.

– Olen oikeastaan iloinen, että hän jätti viestin tuulilasiini. Nyt olen iloinen, että hän jäi kiinni. Toivotaan, että tämä lopettaa hänen sairaat pelinsa.

Blissa vannoo, ettei kokemus vaikuta hänen romanttiseen maailmankuvaansa.

– Hän oli vain yksi todella mätä muna, Bliss sanoo.

***

1:18

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.