Vierivä kivi ei sammaloidu – 74-vuotiaalla Mick Jaggerilla 52 vuotta nuorempi rakas?

Brittimedia uutisoi Jaggerin ja 22-vuotiaan elokuvatuottajan viihtyneen tiiviisti yhdessä.

Daily Mail uutisoi viikonloppuna, että maailmankuulu Rolling Stones -solisti Mick Jagger, 74, on löytänyt mahdollisesti jälleen uuden rakkaan rinnalleen.

Jagger nähtiin aiemmin lokakuussa elokuvatuottaja Noor Alfallahin, 22, kanssa treffeillä Pariisissa, jossa yhtye esiintyi muutama viikko sitten. Jaggerin ja Alfallahin ikäero on 52 vuotta.

– Mickin legendaarinen charmi on edelleen tallella. Mutta silti muut "Rollarit" ovat yllättyneitä siitä, että joku niin nuori ja kaunis kuin Noor tuli Pariisiin asti tapaamaan häntä, Daily Mailin siteeraama lähde kommentoi.

– He ovat molemmat sinkkuja ja heillä tuntui olevan hauskaa yhdessä. Mick ei näytä edelleenkään asettuvan aloilleen. Hänellä oli jälleen hymy huulillaan ja se kuuluisa pilke silmäkulmassaan.

Mick Jagger seurusteli viimeksi 43 vuotta itseään nuoremman Melanie Hamrickin kanssa. Hamrick synnytti parille tyttölapsen kymmenen kuukautta sitten.

Jaggerilla on yhteensä kahdeksan lasta viiden eri naisen kanssa. Lapsista vanhin on 46-vuotias. Laulajalla on myös kolme lastenlasta ja yksi lapsenlapsenlapsi.

Takavuosina Mick Jagger oli pitkään naimisissa malli-näyttelijä Jerry Hallin kanssa. Jagger seurusteli yli kymmenen vuotta muotisuunnittelija L'Wren Scottin kanssa. Scott teki itsemurhan vuonna 2014.

Rolling Stones julkaisi edellisen albuminsa, cover-versioista koostuneen Blue & Lonesome joulukuussa 2016.

Katso alla video, jossa yhtyeen jäsenet kertovat albumin synnystä!

Legendat palaavat julkaisukantaan –"Rollarit"puhuvat uudesta albumistaan 8:39

Lue myös:

    Uusimmat