Vieraisiin pöytiin ängennyt mies pahoinpiteli asiakasta ja repi pöydän liitoksistaan – ja tämä oli vain yksi poliisin 300 tehtävästä vuorokaudessa Hämeessä

Hämeen poliisilla oli poikkeuksellisen kiireinen vuorokausi perjantaina. Pahoinpitelyt, rattijuopumukset, ja varkaudet työllistivät poliisia.

Perjantai-iltana puoli yhdeltätoista poliisi sai Forssan Kartanonkadun ravintolasta ilmoituksen miehestä, joka oli alkanut riehumaan ja rikkomaan paikkoja. Partio tapasi paikalta 45-vuotiaan miehen, joka oli todistajien mukaan ängennyt vieraisiin pöytiin. Poistumaan pyydettäessä hän oli alkanut pahoinpitelemään nyrkeillä lyömällä asiakkaana olevaa miestä.

Riehuja oli myös repinyt lattiaan kiinni ruuvatun pöydän irti ja kaatanut sen. Mies oli saatu poistettua ravintolasta henkilökunnan toimesta, mutta mies oli jäänyt vielä oven taakse riehumaan. Mies rauhoittui vasta poliisin tullessa paikalle.

Poliisi pysäytti moottoripyöräilijöitä, veneilijöitä ja autoilijoita eri puolella Hämettä. Lahdessa poliisipartio pysäytti päivällä auton, jonka kuljettajana toiminut 40-vuotias mies oli käyttänyt huumausaineita ennen ajoon lähtöä. Seulonta-alkometriin mies puhalsi nollat.

Perjantai-iltana poliisi pysäytti sekavan oloisen 35-vuotiaan kuljettajan Ala-Okeroistentiellä. Miehen huumausainepikatesti osoitti miehen käyttäneen huumausaineita ennen ajoon lähtöä. Kuljettajalla ei myöskään ollut ajo-oikeutta voimassa. Lahdessa ja Orimattilassa todettiin myös useita rattijuopumuksia.

Poliisi otti myös Riihimäellä Voimalankadulla kiinni 46-vuotias naisen, joka yritti kuljettaa kassan ohi erilaisia tavaroita maksamatta niitä. Tuotteita oli yli 100 euron arvosta.

Lue myös:

    Uusimmat