Mainos

Vieraat eivät päässeetkään juhliin – hääpari lähetti perään laskun: "Korvausta ja selitystä arvostetaan”

Häät väliin jättänyt pari sai peräänsä laskun, jossa listattiin kulut, jotka heidän tulisi korvata.

Amerikkalainen Jessica Baker, 33, ei päässyt sukulaisensa häihin vuonna 2015 lastenvahtiongelmien vuoksi. Tilanne päättyi epätavallisesti: Baker nimittäin sai häistä laskun, jossa listattiin kulut, jotka hänen tulisi korvata.

Postissa saapuneen laskun loppusumma oli 75,90 dollaria, noin 74 euroa. Hintaan kuului kaksi pääruokaa, palvelumaksu ja vero.

– Olin shokissa, Baker kuvaa.

Laskussa ilmoitettiin summan kuvaavan ”hintaa, jonka morsian ja sulhanen maksoivat aterioista vieraille, jotka ilmoittivat tulevansa häihin”.  Tekstissä myös todettiin, että ”korvausta ja selitystä siitä, mikset tullut paikalle, arvostetaan”.

Baker ja hänen miehensä olivat menossa juhliin, kun heidän 2- ja 5-vuotiaita lapsiaan hoitamaan ilmoittautunut Bakerin äiti perui saapumisensa.

– Olimme innoissamme illasta ulkona, kun saimme äidiltäni puhelun: hän sanoi, että veljeni lapsella on enterorokko, äitini oli altistunut sairaudelle eikä halunnut altistaa meidän lapsiamme.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Hääkutsussa oli erikseen mainittu, että hääpari ei halua juhlapaikalle lapsia, joten Baker miehineen päätti olla menemättä. He myös päättivät olla ilmoittamatta muutoksesta.

– Keskustelimme siitä, pitäisikö meidän ilmoittaa jollekulle, mutta päätimme olla tekemättä sitä.

Bakerin mukaan myös heidän omiin häihinsä ihmiset ilmoittivat tulevansa, mutta eivät sitten tulleetkaan.

– Tiesin, että kun itse avioiduin, en halunnut, että minua vaivataan puheluilla hääpäivänäni. Minä siis oletin, luulin, että kertoisimme tilanteesta jälkeenpäin.

Hääseurueesta kuului vasta muutamaa päivää myöhemmin, kun morsiamen veli soitti. Baker selitti hänelle, mitä oli tapahtunut.

– Morsian ja sulhanen ovat pari, joista emme ole kuulleet niinä 12 vuotena, jotka olemme olleet naimisissa, joten en ole lainkaan läheinen morsiamen tai sulhasen kanssa, Baker toteaa ja myöntää, että olisi voinut toimia tilanteessa itsekin toisella tavalla.

ABC News kysyi etikettiasiantuntijalta, kuka tilanteessa on syypää. Asiantuntijan mukaan sekä vieras että hääpari tekivät virheitä, mutta laskun lähettäminen oli "ylilyönti".

Äänestys

Toimiko hääpari tilanteessa asiallisesti?

Kyllä

Ei

Toimiko hääpari tilanteessa asiallisesti?

Kyllä 12%

Ei 88%

12%
88%

***


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.