Viena, 3, haukkui Rovaniemen pataluhaksi – kaupunki ryhtyi voiteluhommiin, näin kävi

Näin Viena ajatteli Rovaniemestä vielä pari viikkoa sitten!

Puuhakas ulkoilupäivä sai pikkuneidin lieventämään kantaansa!

3-vuotias espoolainen Viena tilitti parisen viikkoa sitten, mitä mieltä hän on Rovaniemestä. TikTok-video suorasukaisen pikkuneidin vähemmän mairittelevista kommenteista sai somen villiintymään.

Katso somehitiksi noussut video yltä!

Rovaniemen kaupunki päätti koettaa muuttaa Vienan näkemystä positiivisempaan suuntaan.

Kaupunki kertoo 30. joulukuuta julkaisemassaan tiedotteessa, että viestintätiimi kutsui Vienan perheineen viettämään joulun jälkeistä ulkoilupäivää Rovaniemen lähellä sijaitsevaan Kotatievaan. Siellä perhe nautiskeli ulkoilmasta ja talvipuuhista poissa kaupungin hälystä.

Kaupungin mukaan ohjelmaan kuului potkukelkkailua metsäluistinradalla, mäenlaskua, jääkeilausta sekä Hani-koiran silittelyä. Kaiken iloisen puuhailun lomassa Viena perheineen istahti nauttimaan kaakaot Kotatievan kodan nuotion ääressä.

Juttu jatkuu kuvan alla.

Rovaniemi sai anteeksi

Tiedotteessa kerrotaan, että yritys muuttaa taaperon mielipide tuotti toivotun lopputuloksen perheen omien kokemusten ohella: Rovaniemi ei ole enää Vienan mielestä tyhmä paikka!

Tiedotteen mukaan erityisen leveästi häntä olisi hymyilyttänyt se, että hän sai päivän lopuksi muistoksi Rovaniemi-seikkailuistaan pehmoleluporon!

– Voidaanko tulla tänne toisenkin kerran, hänen kerrotaan toivoneen.

Lue myös:

    Uusimmat