Video: iPhone ja uusi Samsung-luuri kamera- ja kestävyystesteissä

Samsungin julkistettua Galaxy S7:n pari viikkoa sitten, ei vertailulta Applen iPhone 6s:ään voinut välttyä. Nyt nettiin on ilmestynyt ensimmäiset vertailuvideot puhelinten väliltä ja testissä ovat niin kuvausominaisuudet kuin kestävyyskin.

SuperSafin YouTubessa julkaisemassa videossa testataan sekä Galaxy S7:n, iPhone 6s:n että iPhone 6s Plussan kuvausominaisuuksia. Erityisesti etukameroissa ero on selvä Galaxy S7:n eduksi, mutta takakameroiden osalta kilpailu on tasaisempaan. Tästä huolimatta erityisesti hämäräkuvauksessa Galaxy S7 on selvästi edellä.

TechRaxin videolla esille pääsivät Galaxy S7:n ja iPhone 6s:n veden- ja iskunkestävyys. Vedenkestävyyden osalta puhelimet upotettiin kiehuvaan veteen, jossa iPhone 6s sammui nopeasti ylikuumenemisen seurauksena. Verrattuna viime vuoden vastaavaan videoon, pärjäsi Galaxy S7 huomattavasti paremmin, eikä puhelin hajonnut pitkänkään keittämisen seurauksena.

Vedenkestävyyden lisäksi TechRax testasi myös iskunkestävyyttä, jossa voiton vei puolestaan iPhone 6s. Kahdenpudotuksen seurauksenaGalaxy S7:n näyttö ei enää käynnistynyt, vaikkei ulkoisesti särkynytkään. iPhone 6s:n tapauksessa puhelimen näyttö sai säröjä jälkimmäisen pudotuksen seurauksena, mutta pysyi yhtä kaikki toimintakunnossa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja