iPhone SE jaksaa pitempään kuin iPhone 6s

Kun Apple luetteli iPhone SE:n teknisiä tietoja viime viikolla, pysyttiin akun kapasiteetista hyvin hiljaa. Tiedossa oli, että akkukesto olisi aavistuksen verran iPhone 5s:ää parempi, mutta sen tarkempia teknisiä tietoja ei akusta kerrottu. Nyt asiasta on kuitenkin saatu lisätietoja ETraden Supplyn tuoreessa artikkelissa, jossa uusimpaan iPhoneen tutustutaan tarkemmin.

iPhone SE sisältää ETrade Supplyn mukaan 1624 mAh:n akun, joka sijoittuu melko tarkkaan iPhone 5s:n ja viime syksynä nähdyn iPhone 6s:n väliin. Itse kapasiteettia vaikuttavampia ovat kuitenkin varsinaiset käyttötunnit, sillä virrankulutuksen osalta iPhone SE päihittää paitsi vanhemman iPhone 5s:n, myös uudemman iPhone 6s:n.

Parempi akkukesto on pitkälti iPhone SE:n pienemmän ja vähemmän virtaa kuluttavan näytön ansiota. Verrattuna iPhone 6s:n 4,7 tuuman näyttöön, on iPhone SE:n neljän tuuman näyttö huomattavasti pienempi. Pienemmän näytön ohella myös näytön tarkkuus on iPhone SE:ssä matalampi, joka päästää suorittimen astetta helpommalla. Tekniikan puolesta iPhone SE ja iPhone 6s käyttävä samaa Apple A9 -piiriä.

Ohessa on nähtävissä PhoneArenan tekemä vertailutaulukko iPhone SE:stä, iPhone 6s:stä ja iPhone 5:stä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja