Video: Tämä kokoon taittuva näppäimistö helpottaa iPad-käyttäjän elämää

IPadin virtuaalinäppäimistöllä kirjoittaminen on usein tuskallista jatkuvien virhelyöntien takia. Mobiilinäppäimistö tarjoaa avun, mutta kosketustuntumassa on suuria eroja. Monet eivät myöskään pidä ajatuksesta kanniskella täysikokoista näppäimistöä mukanaan, jos käytössä ei ole tabletille suunniteltua näppäimistökantta.

Microsoft on tuonut markkinoille pieneen tilaan mahtuvan, kokoon taittuvan mobiilinäppäimistön, joka saapui Teknavin testiin.

Kokeilu osoitti, että Microsoft on onnistunut. Universal Foldable Keyboard on tuntumaltaan erinomainen ja se menee erittäin pieneen kokoon. Taitettuna näppäimistö pysyy ohuena ja magneetti pitää puolet tiiviisti toisissaan kiinni. Miinuksena on kahden taittuvan osan väliin jäävä noin parin sentin mittainen väli, joka verottaa aluksi kirjoitusnopeutta. Pienen harjoittelun jälkeen homma toimii kuitenkin kuin rasvattu.

Näppäimistöä voi käyttää lähes kaikkien mobiililaitteiden kanssa. Testissämme kokeilimme sitä Applen iPadin seurana.

Kätevä ominaisuus on painike, jolla voi siirtyä laitteesta toiseen yhdellä painalluksella. Näppäimistö on käyttövalmis heti, kun se avataan. Laitteen vaatimuksena on bluetooth 4.0 -versio.

Universal Foldable Keyboard on päällystetty vettä hylkivällä materiaalilla. Laitteen akussa riittää virtaa kolmeksi kuukaudeksi yhdellä latauksella.

Uutuus on myynnissä 100 euron hintaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja