VIDEO: Pauli Hanhiniemi saapui festareille laskuvarjohypyllä

Muusikko Pauli Hanhiniemi saapui Porisperen keikalleen viime viikonloppuna suoraan taivaalta. Mies hyppäsi laskuvarjolla tandemhypyn, jonka päätepysäkki oli Kirjurinluodon rannalla.

Pauli Hanhiniemi esiintyi Kolmas nainen -yhtyeensä kanssa viime lauantaina Porissa järjestetyssä Porisperessä.

Keikka alkoi kaikkea muuta kuin tavanomaisesti, sillä yhtyeen keulakuva saapui festarialueelle laskuvarjolla hypäten yhdessä laskuvarjokouluttaja Petteri Tapion kanssa.

Hanhiniemen matkasta yläilmoihin ja sieltä alas kuvattiin video, joka on nyt julkaistu YouTubessa. Mies myöntää videolla ennen tandemhyppyä jännittävänsä, mutta laskuun lähdetään kuitenkin varmoin fiiliksin. Tandemhyppy onnistui juuri kuten pitikin, ja maassa yllättyneet fanit kohtasi onnellinen mies.

– Hyvältä näyttää Pori ylhäältä päin, Hanhiniemi kommentoi laskeuduttuaan Kirjurinluodolle.

Kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Hanhiniemi hyppäsi tandemhypyn. Laulaja on aiemmin liidellyt taivaalla Alavudella, laskuvarjourheilun SM-kilpailuiden avajaisjuhlassa.

– Ensimmäinen tandemhyppykerta oli tajunnan räjäyttävä. Se tuntui todella hienolta. Hurja ja riemukas tunne, jota ei oikein osaa kuvailla, Hanhimiemi fiilisteli MTV.fille ennen Porisperen hyppyä.

Katso hyppy kokonaisuudessaan videolta!

Lue myös:

    Uusimmat