Video näyttää kauhun hetket Thaimaassa: Ampuja valikoi uhrejaan autotiellä – julkaisi Facebookissa uhkausviestin ja asekuvan

0:48
Ampujan ja moottoripyöräilijän kylmäävä kohtaaminen tallentui videolle – sotilas ampunut useita kuoliaaksi Thaimaassa

Paikallinen sotilas on tappanut ainakin 17 ihmistä joukkoammuskelussa kauppakeskuksen lähistöllä Nakhon Ratchasimassa, Koillis-Thaimaassa. BBC:n mukaan kuolleita on 20. Ihmisten sosiaaliseen mediaan kuvaamat videot tallensivat kauhun hetket.

Uutistoimisto Reutersin julkaisemalla videolla näkyy, kuinka moottoripyöräilijä pysähtyy kauppakeskuksen läheisellä autotiellä henkilöauton taakse, ilmeisesti tietämättömänä siitä, että ampuja onkin hänen edessään.

Hän näyttää kuitenkin epäröivän, ja viimeistään tummapukuisen, aseistetun hahmon astuessa näkyviin hän lähtee pakenemaan. Tummapukuinen hahmo avaa tulen kohti moottoripyöräilijää, ja videolla kuuluu useita laukauksia. Videon lopuksi näkyy, kuinka moottoripyöräilijä on polvillaan tien vieressä jonkin matkan päässä.

Videolta ei selviä, onko moottoripyöräilijä piilossa vai haavoittunut.

Päivitetty uhrilukua kello 16.12.

Reutersin mukaan kaduilla ja autoissa on useita vainajia ja loukkaantuneita. Ampuja on yhä mediatietojen mukaan karkuteillä.

Ampujan kerrotaan julkaisseen Facebook-sivuilleen aiemmin päivällä viestin "Kuolema on väistämätön meille kaikille". Hän julkaisi myös kuvan, jossa hän pitelee kädessään asetta, ja kyseli Facebookissa pitäisikö hänen jatkaa ammuskelua.

Ampujan Facebook-sivu on sittemmin poistettu. 

Katso MTV Uutiset Liven lähetys Thaimaan joukkoampumisesta – miehellä mediatietojen mukaan panttivankeja:

Katsomo-video ei ole saatavilla


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja