Video: Miss Helsinki kyynelehti – "Kaksi viimeistä viikkoa ovat olleet elämäni vaikeimmat"

Pahoinpidelty Miss Helsinki Jessica Ruokola liikuttui kyyneliin 5:59

Pahoinpidelty Jessica Ruokola astui julkisuuteen torstai-illan tiedotustilaisuudessa.

Miss Helsinki 2016 Jessica Ruokola, 25, joutui noin kaksi viikkoa sitten pahoinpitelyn uhriksi. Tänään torstai-iltana Ruokola astui toimittajien eteen Helsingin keskustassa järjestetyssä tiedotustilaisuudessa.

Pahoinpitelystä aiheutuneen sairausloman takia Ruokolan missivuosi ei ole päässyt vielä alkamaan.

Vahvasti meikattu Ruokola pidätteli itkua kesken puheenvuoronsa.

– Mulla on takana kaksi elämäni vaikeinta viikkoa. Niihin viikkoihin mahtuu tosi paljon huonoja hetkiä, mutta onneksi tällä viikolla myöskin hyviä, Ruokola kertoi ja lisäsi tunteidensa heitelleen voimakkaasti.

– Olen kokenut tosi paljon surua, pettymystä ja pelkoa myöskin. Kun jotain tällaista tapahtuu, sitä pelkää, että menettää ihan kaiken muunkin. Ensimmäisenä aloin miettiä, että miten käy missivuoden.

Ruokola liikuttui kyyneliin puhuessaan missivuoden aloittamisen viivästymisestä.

– Olen kokenut syyllisyyttä, kun en ole voinut hoitaa velvollisuuksiani Miss Helsinkinä, velvollisuuksia, joiden hoitaminen on ollut mulle tosi iso unelma. 

– Sitten ymmärsin, että kyse on itsestäni riippumattomista syistä. Pelkäsin silti kuollakseni, että menetän tämän kaiken.

Ruokola kertoi kruunajaisviikonloppunsa ikävästä päätöksestä.

– Tämän kahden viikon aikana olen aloittanut oman eheytymisen ja päättänyt nousta takaisin ylös vahvempana kuin koskaan aiemmin. Tästä syystä esitän teille kaikille nöyrimmän pyynnön siitä, että kunnioittaisitte päätöstäni olla avaamatta tapahtunutta tämän enempää.

– Rikosilmoitusta ei ole tehty, enkä ole eikä kukaan ole vastannut kysymyksiin tästä tapauksesta, koska en koe, että siitä tiedosta on mitään hyötyä kenellekään muille kuin minulle ja läheisilleni. Tehtyä ei saa tekemättömäksi.

Katso video Miss Helsingin tiedotustilaisuudesta kokonaisuudessaan otsikon alta!

Lue myös:

    Uusimmat