Pahoinpidelty Miss Helsinki rikkoi hiljaisuuden: Olen ollut surun murtama huomatessani ihmisten julmuuden

Tammikuussa Miss Helsingiksi kruunattu Jessica Ruokola purkaa tuntojaan blogissa. 

Jessica Ruokolan miesystävä pahoinpiteli hänet vain päiviä kruunaamisen jälkeen. Pahoinpitelyä käsiteltiin Helsingin käräjäoikeudessa viime viikon keskiviikkona ja tekijä tuomittiin viiden kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen. 

Nyt Ruokola rikkoo hiljaisuuden blogissaan, ja kertoo haluavansa kääntää uuden sivun elämässään. 

– Saavutin yhden suuren unelman, jonka kurssi lähti aloituksessa väärään suuntaan. Olen päättänyt kuitenkin korjata kurssin ja toivottavasti jatkossa tehdä asiota jotka näyttävät minusta sen todellisen minän ja arvomaailmani, Ruokola kirjoittaa blogissaan. 

– On ollut päiviä, kun olen ollut oikeasti surun murtama huomatessani ihmisten julmuuden esimerkisi keskustelupalstoilla. Surullinen myös siitä, kuinka väärä kuva ihmisille on muokkautunut siitä, kuka ja millainen mä oikeasti olen.

Ruokola toteaa tekstissä päättäväisesti, että hän haluaa muuttaa ihmisten käsitykset itsestään ja jatkaa missivuottaan onnellisimmissa merkeissä. 

– Minulla on kovasti työtä tehtävänä siihen, että pääsen näyttämään teille, kuka on todellinen Jessica. Olen kuitenkin ottanut haasteen vastaan ja valmis tekemään töitä sen eteen.

Voit lukea Ruokolan kirjoituksen kokonaisuudessaan täältä

Lue myös:

    Uusimmat