Jessica Ruokolalta dramaattinen kuva – avautuu Miss Helsinki -kisasta

Jessica Rukola valittiin Miss Helsingiksi viime tammikuussa. Hän joutui kuitenkin luopumaan kruunusta kesken missivuotensa.

Miss Helsinki 2017 -kisan finalistit julkistettiin tämän viikon maanantaina. Kilpailu on saanut tänä vuonna runsaasti huomiota, osittain ikävistäkin syistä. 

Tammikuussa Miss Helsingiksi kruunattu Jessica Ruokola joutui miesystävänsä pahoinpitelemäksi kruunajaisviikonloppunaan, mutta hän ei halunnut tehdä asiasta rikosilmoitusta.

Oikeuden mukaan Ruokolan miesystävä oli syyllistynyt pahoinpitelyyn ja hänet tuomittiin viiden kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen toukokuun puolivälissä.

Tapauksen saaman negatiivisen julkisuuden vuoksi Ruokola joutui luopumaan kruunustaan kesken missivuotensa vasten tahtoaan.

Nyt Ruokola kertoo tuoreessa Instagram-päivityksessä päässeensä yli tapahtuneesta. Hän jakoi kuvan siitä hetkestä, jona hänet julistettiin kisan voittajaksi.

– Halusin jakaa tämän hetken kanssanne. Uusien Miss Helsinki -finalistien julkistaminen sai myös minut jättämään taakseni kaiken tapahtuneen, sen, että menetin kruununi. Tajusin, että sain kuitenkin oman hetkeni. Se hetki on taltioituna tähän kuvaan.

– Tämä kuva on otettu silloin kun kuulin oman nimeni lauseessa: "Miss Helsinki 2016 on... Jessica Ruokola". Mä en koskaan unohda tunnetta kun kuulin oman nimeni ja olen kiitollinen siitä että sain olla osa tätä matkaa. Tajusin ettei kukaan, eikä mikään tule koskaan viemään tätä hetkeä multa. 

Koskettavan tekstinsä lopuksi Ruokola lähettää terveiset uusille Miss Helsinki -finalisteille ja kehottaa heitä ottamaan kaiken irti finalistina olosta. 

Tällä hetkellä hallitseva Miss Helsinki Hanna-Leena Laaksamo

Lue myös:

    Uusimmat