Pahoinpidelty Miss Helsinki saanut palautevyöryn: Aika kamalaakin tekstiä tullut

Miss Helsingiksi kruunattu Jessica Ruokola tuli pahoinpidellyksi heti kruunajaistensa jälkeen. Kaunotar on nyt astunut julkisuuteen ja aikoo aloittaa missivuotensa.

Kaksi viikkoa sitten perjantaina, 8. tammikuuta Jessica Ruokolan kutreille painettiin Miss Helsingin kruunu.

Samana viikonloppuna tuore missi pahoinpideltiin ja hän vetäytyi julkisuudesta toipuakseen. Eilen torstaina 21.1. Ruokola astui ensimmäisen kerran julkisuuteen tapahtuneen jälkeen. 25-vuotias kaunotar tiedotti, ettei aio kertoa tapahtuman yksityiskohdista eikä tehdä rikosilmoitusta.

Samalla hän kokee ottaneensa tärkeän askelen ja aloitti samalla missivuotensa.

– Ensi viikolla on tarkoitus hypätä ihan kunnolla puikkoihin, Ruokola kertoo MTV.fille perjantaiaamuna.

Hän aloittaa missivelvollisuutensa hoitamalla muutamia kuvauksia, joita jouduttiin siirtämään tapahtuneen takia. Kovia kokenut nainen suhtautuu innolla tulevaan missikauteensa.

– Tämä on uuden luvun aloitus elämässäni. Odotan koko missivuotta, ihan kaikkea mitä se tarjoaa. Aion tarttua kaikkeen, hän toteaa hymyillen.

Tuore missi on myös kiitollinen kaikesta positiivisesta ja kannustavasta palautteesta, jota on saanut.

– Kaikki sanovat samaa, tuntemattomatkin ihmiset, toivottavat paljon voimia ja kehuvat rohkeaksi vedoksi. Se on ollut tärkeää, sillä olin kauhuissani ennen tiedotustilaisuutta.

Ruokola kertoo jännittäneensä, koska positiivisen palautteen seassa on ollut myös ilkeitä kommentteja.

– Aina tulee negatiivistakin palautetta ja aika kamalaa tekstiä. Jätin lukemisen sikseen. Ihan sama, miten asioita hoitaa, niin se ei kaikille kelpaa.

Ruokola ei vielä osaa sanoa miten pahoinpitely on häneen vaikuttanut, mutta pelkäämään hän ei suostu.

– Ei minua pelota, mutta totta kai tämä tapaus on jättänyt minuun jäljen. Ajan kanssa vasta näkee millaisen. Mutta varmasti jonkinlainen jälki tästä jää. En kuitenkaan pelkää ollenkaan. Kyllä minä selviän tästä.

– Muille saman kokeneille haluan toivottaa rohkeutta. Mielestäni olin eilen todella rohkea, rauhallisen oloinen nainen lähettää terveisensä.


Lue myös:

    Uusimmat