Video: Koululaisten kuvauksista suuroperaatio Helsingin keskustassa – Paikalla kymmeniä raskaasti aseistettuja poliiseja, tarkka-ampujia ja Karhu-ryhmä!

0:45

Elokuvarekvisiitta aiheutti Helsingin keskustassa Kampissa suuren poliisioperaation. Poliisin mukaan kyseessä oli yläkoululaisten elokuvaprojekti. Paikalle hälytettiin muun muassa poliisin tarkka-ampujia.

MTV Uutiset sai haltuunsa videon sivulliset pelästyttäneestä suuroperaatiosta Helsingin keskustassa. Katso raju video yltä!

MTV Uutisiin yhteyttä ottaneen silminnäkijän mukaan paikalla on useita perinteisiä poliisiautoja, mutta myös erikoisyksiköiden ajoneuvoja, sekä kymmeniä raskaasti aseistettuja poliiseja.

Helsingin poliisi kertoo Twitterissä, että kyseessä oli operaatio saksalaisella koululla, joka osoittautui elokuvaprojektin aiheuttamaksi vääräksi hälytykseksi.

Silminnäkijät hämmästyivät

Poliisien saapumista hämmästellyt Antti kertoo, että hieman ennen puolta kymmentä aamupäivällä hänen Lapinlahdenkadulla sijaitsevan työpaikkansa lähistölle alkoi kerääntyä poliisiautoja sekä tunnuksettomia poliisiajoneuvoja.

– Täällä arvellaan niiden olevan Karhu-ryhmän autoja ja miehiä.

– Aika nopealla tahdilla vahvasti aseistettuja kavereita meni toimiston ikkunoiden ohi ja meidän toimistomme parkkihalliin sekä sisäpihalle. Korttelin toisella puolella on Saksalainen koulu.

Antti kertoi hieman ennen kymmentä, että erikoisyksiköiden miehet ovat vielä asemapaikoillaan, mutta muutamia tavallisia poliisiautoja alkoi jo lähteä pois alueelta.

Koko kortteli oli eristettynä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja