VIDEO: Jenni Vartiainen paljastaa vaatemokansa: "Moni mies oksensi ehkä suuhunsa"

Jenni Vartiainen tunnetaan upeista gaala-asuistaan, mutta hänkään ei aina onnistu vaatevalinnoissaan.

Tänä vuonna Helsingin Rautatientorilla järjestettävässä RadioGaalassa palkittiin keskiviikkoiltana vuoden mieleenpainuvimmat saavutukset radio- ja musiikkialalta.

Punaiselle matolle ennen gaaalaillan alkua saapui myös laulaja Jenni Vartiainen. Vartiainen oli valinnut tällä kertaa ylleen suomalaisen suunnittelijan Mirkka Metsolan tumman luomuksen. 

Vartiainen kertoi MTV.fin videohaastattelussa päätyneensä iltapukuun viimetipassa. Hän oli panostanut vappukeikkansa naamiaisasuun, ja jättänyt RadioGaalan mekon valinnan vähemmälle huomiolle.

Vartiainen paljastaa videolla myös sen, että aina hänkään ei onnistu gaala- ja keikka-asuvalinnoissaan.

– Olin muutama vuosi sitten Provinssin päälavalla ensimmäistä kertaa esiintymässä ja pyysin Katri Niskaselta että teetkö mulle jopa törkeän näköisen neonkeltaisen pitsihaalarin, Vartiainen kertoo.

– Sen jälkeen moni nainen ehkä tykkäsi, mutta moni mies ehkä oksensi vähän suuhunsa, että kyllä mä välillä epäonnistun.

Jenni Vartiaiselle myönnettiin viime viikolla tuplaplatinalevy Terra-albumistaan. Levyä on myyty yli 50 000 kappaletta. Vartiainen kertoi työstävänsä jo materiaalia uutta albumia varten.

– Rundi loppuu syyskuussa ja nyt olen jo pehmeästi laskeutunut studioon, teen uusia lauluja. 

Vartiainen otti alkuvuodesta kahden kuukauden irtioton ja reissasi ulkomailla. Nyt hän kertoo olevansa täynnä intoa, eikä enää kaipaa lomailua.

– Nyt on ollut vain ihana ottaa aikaisia aamuja, mennä touhumaan keskenään, urheilla ja syödä hyvin, nauttia tasaisesta elämänrytmistä, hän kuvailee paluutaan arkeen.

Vartiainen julkaisi gaalalookistaan kuvan myös Instagram-tilillään vain hetki ennen gaalan alkua. 

Kuvassa kukkakuvioidun iltapuvun laahus pääsee oikeuksiinsa. 

Tummaa tyyliä tasapainottamaan Vartiainen oli valinnut pinkin huulipunan. Hänen hiuksensa oli laitettu niin sanotulle vesikampaukselle, eli hiukset oli vedetty taakse pois kasvojen edestä.

RadioGaalan palkintokategorioihin kuuluvat mm. vuoden radio-ohjelma, radiojuontaja, kotimainen radiobiisi, kotimainen artisti/yhtye, vuoden levy-yhtiö, vuoden radio, vuoden ohjelmapäällikkö sekä vuoden myyntitiimi.

Katso videolta Jenni Vartiaisen haastattelu kokonaisuudessaan. 

Lue myös:

    Uusimmat