Video ja kuvat: Tennislegenda McEnroe yllätti faninsa pahanpäiväisesti autokuskina

Tenniskenttien tuittupäänä – ja totta kai mainiona pelaajana – urallaan tunnettu, nykyisin televisiokommentaattorina työskentelevä John McEnroe yllätti kaksi faniaan täydellisesti WImbledonin tennisturnauksen yhteydessä järjestetyssä tempauksessa.

Tuskinpa John McEnroe hyväntekeväisyysmielessä fanejaan yllätti, vaikka lopputulos onkin erittäin hauska: alla on Jaguarin uutuusmalli XE, ja tapauksen tiedottamisesta vastasi Jaguar.

Kaikesta huolimatta kuvamateriaalista voi aistia aidon yllätyksen ja ilon, kun tennisfriikit Tom Payne ja Nick Webb pääsevät kanssakäymiseen idolinsa kanssa.

Wimbledonin turnauksessa myös tutkitaan fanien kehon toimintaa tekniikan avulla, ja Payne sekä Webb pitivät molemmat ranteissaan sydämen syketiheyttä rekisteröiviä laitteita. Kun McEnroe astui auton puikkoihin ja hänen henkilöllisyytensä selvisi kaveruksille, nousi Paynen pulssi yli 60 prosentilla 93 lyöntiin minuutissa – pulssi jatkoi kiihtymistään, kun keskustelu legendan kanssa eteni.

– Luulin saapuvani Wimbledoniin vain katsomaan puolivälieriä ja nautiskelemaan tunnelmasta, mutta autokuljetus legendaarisen John McEnroen kyydissä oli upeata ja uskomaton yllätys, Payne kommentoi.

Webb oli samoilla linjoilla:

– Reaktioni kertovat kaiken. Saapuminen Wimbledoniin McEnroen kanssa on jotakin, mitä en koskaan unohda.

Lähde: Jaguar

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja