VIDEO: Idols-tähdeltä koskettava kappale äidin menettämisestä: Kaikki arvoni menivät uusiksi

Idolsissa vuonna 2013 jaetulle viidennelle sijalle sijoittunut Catharina Zühlke on vihdoin toteuttanut unelmansa – hän julkaisi toukokuussa debyyttialbuminsa, josta on jo lohkaistu kaksi singleä.

Toukokuussa debyyttilevynsä julkaissut entinen Idols-kilpailija Catharina Zühlke nähdään nyt tunnelmallisella Kauneimmat-kappaleen musiikkivideolla yhdessä Jore Marjarannan kanssa.

Vahvalla äänellään ja rock-biiseillään kisassa vakuuttanut Catharina esittää nyt herkemmän dueton, joka kertoo tarinan hänelle kipeästä aiheesta, äidin menettämisestä.

Catharinan äiti menehtyi sairauteen vain viikko sen jälkeen, kun Catharina oli pudonnut Idolsista vuonna 2013.

Se on yksi syy siihen, miksi vahvasti henkilökohtainen levy julkaistaan vasta nyt, kolme vuotta Idolsin jälkeen.

– Kaikki kuvioni ja arvoni menivät uusiksi. Äidin poismeno oli pysäyttävä kokemus. Piti miettiä, että kuka minä oikeastaan olen, Catharina kertoo.

Kuluneiden vuosien aikana hän on keikkaillut coverbändin kanssa ja aloittanut opinnot ammattikorkeakoulussa.

Todellinen onnenpotku tapahtui noin vuosi sitten, kun muun muassa Robinille ja Suvi Teräsniskalle musiikkia tehnyt tuottaja Nalle Ahlstedt otti yhteyttä nuoreen laulajattareen.

– Nyt on niin hieno olo, kun on löytänyt itsensä ja saa tehdä sitä, mistä on jo pitkään haaveillut, Catharina sanoo.

Alla Catharina Zühlken ja Jore Marjarannan Kauneimmat-kappaleen musiikkivideo ensiesityksessä.

– Kappaleen sanat on omistettu äidilleni, mutta Metropolian opiskelija Marko Elovaaran ohjaamalla musiikkivideolla nähdään perheen tarina, jossa vanhemmat menettävät lapsensa onnettomuudessa, laulajatar kertoo.

– Tarina koskettaa varmasti meitä kaikkia, joilta on läheinen ihminen lähtenyt liian aikaisin tästä maailmasta, Catharina pohtii.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja