Video: HJK:n 19-vuotias superlupaus tykitti mestaruusottelussa häikäiseviä maaleja – "Isoja asioita"

Superlupaukseksi tituleerattu 19-vuotias Eetu Vertainen tykitti HJK:lle kaksi komeaa maalia, kun helsinkiläiset kukistivat jalkapallon Veikkausliigassa Rovaniemen Palloseuran 3–0.

Pääkuvan videolla ottelun upeat maalit ja muut huippuhetket!

HJK käytännössä sinetöi "mestaruusottelussa" Veikkausliigan mestaruuden: RoPS voi teoriassa enintään nousta tasapisteisiin, ja sen maaliero on 20 osumaa helsinkiläisiä heikompi.

Brassitähti Klauss vei perjantaina HJK:n RoPSia vastaan komealla taidonnäytteellään puolen tunnin kohdalla 1–0-johtoon, ja tämän jälkeen maalitahtipuikon otti heilutettavakseen Vertainen. Ensimmäisen kerran lupauksen tykki puhui 56. minuutilla, ja nuorukainen tälläsi vielä ottelulle kruunun lisäajan painavalla vapaapotkullaan.

Myös HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo ylisti Vertaisen suorituksia.

– Hänellä on juuri nuo vahvuudet: hyvä laukaus ja maalinälkä. Hän aiheutti vastustajalle (Jems Geffrardille) vielä punaisen läpiajossa. Hän toi tänään vahvuuksia hyvin esille ja sai niillä isoja asioita aikaiseksi, Lehkosuo ylisti MTV Sportille.

Mitä parannettavaa Lehkosuo Vertaisella näkee? Kuuntele alapuolelta sekä Lehkosuon että sankarin itsensä haastattelut. Äänessä myös RoPSin päävalmentaja Toni Koskela.




Lue myös:

    Uusimmat