VIDEO: Ensitreffit alttarilla -Esa avioarjesta: Riitamme ovat säälittäviä

Esa ja Viola tunnustavat molemmat olevansa itsepäisiä, mutta huonoja mököttämään.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneet ja toisiinsa rakastuneet Esa ja Viola saapuivat MTV.fin haastatteluun kertomaan nykykuulumisiaan.

Ohjelman kuvausten jälkeen pari on muuttanut virallisesti yhteisen katon alle. Vaikka elämä on täynnä rakkautta, mahtuu arkeen myös hetkiä, jolloin molemmat ovat väsyneitä.  

– Meillä on omat hetkemme, kun haluaa väitellä jostakin. Molemmat olemme sellaisia, ettemme anna periksi, vaan luulemme olevamme oikeassa. Olemme aika itsepäisiä, Viola toteaa.

– Mutta molemmat olemme myös tosi huonoja mököttämään. Sen takia ne menevät aika nopeasti ohi. On kiva, että kiukutellaan, mutta se ei jää ikinä painostavaksi riitelyksi, hän jatkaa.

Samoilla linjoilla on Esa: 

– Kumpikin olemme vähän sellaisia tohveleita sen suhteen. Olen nähnyt elämässäni niin paljon pahempiakin riitoja, että nämä meidän ovat vähän säälittäviä, mies nauraa.

Pahimmilta karikoilta onkin Esan ja Violan suhteessa vältytty. 

– Puhumme hirveän avoimesti pienistäkin ristiriidoista, Esa toteaa.

Myös Viola on huomannut kommunikaation merkityksen parisuhteessa.

– Verrattuna entisiin kokemuksiin, nyt vastapuoli on sellainen, joka osaa puhua. Ennen, jos olen riidellyt jonkun kanssa, ovat tilanteet helpommin menneet hankalaksi. Esa osaa avata asiat niin hyvin, nainen kehuu.

Mitä muuta rakastunut pari kertoi avioarjestaan? Katso video! 

Mitä pareille kuuluu nyt? Katso parien kuulumiset AVAlla 17.3. klo 20.00.

Keskustele ohjelmasta AVAn Facebookissa tai Twitterissä #ensitreffitalttarilla

Lue myös:

    Uusimmat