Video ei herkille: Panttivangiksi otettu poliisi pääsi pinteestä erikoisjoukkojen tarkan laukauksen ansiosta – sitten kranaatti räjähti kidnappaajan käsissä

Panttivangiksi otettu poliisi onnistui pääsemään pinteestä erikoisjoukkojen tarkan sihdin ansiosta – sitten kranaatti räjähti kidnappaajan käsissä 1:03

Ukrainan poliisin erikoisjoukot tappoivat miehen, joka oli ottanut poliisin panttivangikseen ukrainalaiskaupungissa Poltavassa.

Reuters on julkaissut tapahtuneesta videon, joka ei ole kaikkein herkimmille silmille. Videolla valokeilassa oleva mies pitelee poliisia kranaatilla uhaten. 

Yhtäkkiä kuuluu laukaus ja mies lyyhistyy maahan. Samassa panttivankina ollut poliisi ottaa jalat alleen ja pinkaisee juoksuun.

Vain muutama sekunti myöhemmin kranaatti räjähtää. 

– Kranaatilla uhkaava mies otti poliisin panttivangiksi. Poliisin erikoisjoukot tappoivat rikollisen hyvin kohdistetun laukauksen jälkeen, Ukrainan apulaisministeri Anton Gerashtshenko kertoo. 

Panttivankitilanne kesti viikon

Tapahtumista ei ole kerrottu juurikaan yksityiskohtia julkisuuteen. Mies oli ottanut poliisin panttivangikseen Poltavassa 23. heinäkuuta. 

Reutersin mukaan poliisi säästyi panttivankitilanteesta vammoitta. 

Ukrainassa on hiljattain tapahtunut vastaavanlainen tapaus, jossa mies piti peräti 13 ihmistä vangittuna linja-autossa. Panttivankitilanne kesti useita tunteja.

Lue myös:

    Uusimmat