Video: Ajettava piknikpöytä sekoitti liikennettä Australiassa – poliisi perässä

Länsi-Australian poliisi etsii miesjoukkoa, joka sekoitti liikennettä Australian Perthissä ajamalla moottoroiduilla piknikpöydillä keskellä vilkasta katua, kertoo The Daily Mail.

Erikoinen tempaus liikenteessä työllistää poliisia Perthissa, Australiassa. Ohi ajavien autojen videoinnit todistavat, miten liikenteen seassa ajaa kaksi miesjoukkoa ajoneuvoinaan moottoroidut piknikpöydät. Videolla piknikpöydät odottelevat kiltisti vihreiden valojen vaihtumista ja ajavat sitten risteyksestä. 

Poliisi ei ole tempauksesta innoissaan vaan kirjoitti Facebookiin etsivänsä syyllisiä, ja miehiä odottaakin useampi syyte. Poliisi on huolestunut erityisesti siitä, että miehet käyttivät kulkuvälineitään ilman minkäänlaisia suojavarusteita keskellä muuta liikennettä.

– Tähän liittyy paljon turvallisuusongelmia. Miehet vaaransivat muiden liikenteenkäyttäjien sekä oman turvallisuutensa, Länsi-Australian poliisi totesi.

Poliisin kommentti Facebook-sivuilla sai paljon kritiikkiä ja monet puolustivat piknikpöydillä ajelleita miehiä. Kommentoijien mielestä tempauksen pitäisi olla poliisin pienin huoli tällä hetkellä.

– Tiedän, ettei tämän pitäisi olla hauskaa, sillä aivoni sanovat minulle, että tempaus oli typerä ja vaarallinen, mutta sisäinen lapseni on silti sitä mieltä, että tämä oli hulvatonta ja ehkä hauskinta, mitä olen ikinä nähnyt, kommentoi eräs Facebook-käyttäjä.

Aivan kaikki kommentoijat eivät kuitenkaan pöydällä ajelua suvainneet. Heidän mielestään älyttömät tempaukset vievät poliiseilta turhaan aikaa. 

Lue myös:

    Uusimmat