Victoria Beckhamilta hämmentävä paljastus – aviomies David Beckham ei ole koskaan nähnyt häntä ilman yhtä meikkituotetta

David Beckham antoi pojalleen ja miniälleen hulppean häälahjan 0:55
Katso myös: Tällaisen hulppean häälahjan David Beckham antoi pojalleen Brooklynille ja tämän puolisolle Nicola Peltzille, kun he astelivat avioon.

Victoria Beckham kertoi suuresta rakkaudestaan kulmameikkiin.

Muotisuunnittelija ja entinen Spice Girls -tähti Victoria Beckham, 49, puhui Allure-lehden taannoin julkaisemassa henkilökuvassa muiden aiheiden ohella ulkonäköön ja kosmetiikkaan liittyvistä seikoista ja kertoi meikkaamisen olevan "hänen juttunsa".

Muoti- ja kosmetiikkabrändin omaava Beckham kertoi haastattelussa, että meikkaamisen saralla erityisesti kulmakarvat ovat hänelle tärkeä asia – niin tärkeä, ettei hänen aviomiehensä  David Beckham, 48, jonka kanssa hän on ollut naimisissa 24 vuotta, ole koskaan nähnyt häntä ilman kulmameikkiä.

– Minulla on pakkomielle kulmakarvoista – mieheni ei ole koskaan nähnyt minua ilman, että kulmani on laitettu, Beckham paljasti haastattelussa.

Beckham puhui kulmakarva-aiheesta myös meikkitaiteilija Lisa Eldridgen Youtube-videolla.

– David ei ole koskaan nähnyt minua ilman kulmiani. Rehellisesti sanottuna hän hakisi avioeroa, jos hän näkisi, Beckham heitti videolla.

Beckhamit menivät naimisiin 4. heinäkuuta vuonna 1999. Heillä on neljä lasta: Brooklyn, 24,  Romeo, 21, Cruz, 18, ja Harper, 12. 

Pari tapasi vuonna 1997, kun David oli Manchester Unitedin jalkapalloilija ja Victoria Spice Girls -yhtyeen jäsen. Heistä tuli nopeasti yksi julkkismaailman kuumimmista pareista.

Spice girls -yhtyeestä, jonka jäsen Victoriakin oli, tuli maailmanlaajuinen ilmiö 90-luvulla. Yhtyeen muut jäsenet ovat Geri Horner  (os. Halliwell), Emma Bunton,  Melanie Brown ja Melanie Chisholm

Lue myös:

    Uusimmat