Mainos

Viaton perhekuva herättää hämmennystä – huomaatko karmivan yksityiskohdan?

Kaunis valokuva viisihenkisestä perheestä leviää netissä, mutta syy kuvan suosioon on kammottavampi kuin voisi kuvitellakaan.

Sanotaan, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Toisinaan kuva voi kuitenkin tehdä täysin päinvastaisesti ja aiheuttaa enemmänkin ihmetystä. Niin on käynyt ainakin tämän perhepotretin suhteen. Huomaatko sinä, mikä kuvassa on pielessä?


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Miten ylimääräinen käsi on ilmestynyt kuvaan?

Toiset eivät keksi vastausta heti, mutta jos kuvaa katsoo tarkasti, voi siinä nähdä jotain todella omituista. Vasemmalla istuvan pienen tytön olkapäällä nimittäin näkyy kämmen, joka ei tunnu kuuluvan kenellekään.

Tytön vieressä istuvan siskon kädet ovat molemmat tytön sylissä, äidin molemmat kädet pitävät kiinni sylissä olevasta vauvasta. Isän käsi ei mitenkään voi olla niin pitkä, että se yltäisi vasemmalla istuvan tytön olkapäälle saakka.

Netissä on arvuuteltu ylimääräisen kämmenen tulleen kuvaan kuvankäsittelyn seurauksena. Toiset kuitenkin epäilevät, että asialle on yliluonnollisempi selitys. Niin tai näin, kuvasta on tullut hitti ja kämmenestä käydään keskustelua usealla eri palstalla.

Lähde: AWM, Facebook

***

0:52

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.