Mainos

Viaton otos vastasyntyneestä huvittaa – huomaatko, mikä tässä kuvassa on pielessä?

Tämä ensisilmäyksellä viattomalta vaikuttava kuva vastasyntyneestä on aiheuttanut lukuisia naurunpyrskähdyksiä – pystytkö huomaamaan miksi?

Kuva tuoreesta lapsesta on kerännyt sosiaalisessa mediassa tuhansia tykkäyksiä ja jakoja. Kuvan suuri suosio ei kuitenkaan täysin johdu suloisesta vauvasta, vaan jostain aivan muusta. 

Alkuperäinen kuva julkaistiin viime viikolla Redditissä, jota kautta se on lähtenyt leviämään kovaa vauhtia myös muihin sosiaalisiin medioihin ja samalla lukuisten ihmisten verkkokalvoille. 

Kiinnittyykö sinun katseesi vauvaan vai johonkin aivan muuhun? 

Hoitajan ottaman kuvan pääosassa on pyyhkeeseen kiedottu vauva, joka näyttää syntyneen vain muutama minuutti aiemmin. Perheellä on selvästi näyttänyt olleen niin hoppu lisätä kuva uudesta perheenjäsenestä kaiken kansan nähtäville, että he unohtivat tarkistaa kuvan taustan.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kun kuvaa katsoo lähemmin, saattaa ehkä huomata taustalla sängyllä jalat levällään makaavan naisen, eli siis äidin, joka on vain hetki sitten saattanut lapsensa maailmaan.  

Kuva on kerännyt runsaasti huvittuneita kommentteja, ja lukuisat äidit ovat paljastaneet saman tapahtuneen myös heille. Vaikka suurin osa kommentoijista pitää tapausta vähintäänkin hauskana, osa ihmisistä on osoittanut järkytyksensä siitä, miksi yksikään ihminen ei ole tukemassa synnyttä äitiä. 

Lähde: TheSun 

***

0:39

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.