Vettel nöyrtyi: Selvitti asiat haukkumansa F1-kisajohtajan kanssa

Sebastian Vettel aikoo selvittää radiopurkauksensa F1-kisajohtaja Charlie Whitingin kanssa.

Vettel haistatteli törkeästi Whitingille Meksikon F1-kisassa, kun Max Verstappen oli oikaissut ohitustilanteen jälkeen mutkassa. Vettel vaati Verstappenia päästämään hänet ohi ja kisajohtajakin sai kuulla kunniansa.

– Ei siihen ole oikein lisättävää. Oli selvää, että hänet piti siirtää taakseni, hänelle sanottiin niin radiossa, eikä hän tehnyt sitä. Siksi voitte ymmärtää, että adrenaliini pumppasi, olin vihainen ja kun Maurizio (Ferrarin tallipäällikkö Maurizio Arrivabene) puhui radioon, minä rauhoituin, Vettel kertasi tapahtumia.

Vettel kävi juttelemassa asiasta Whitingin kanssa, muttei halunnut paljastaa mitä he keskustelivat.

– En ymmärrä miksi tästä tehdään iso juttu ja kysellään. Ei se tietenkään ollut oikein sanottu. Samalla puolustuksekseni sanottakoon, että tunteet ja adrenaliini kävivät korkealla. En ymmärrä miksi yritätte työntää minua nurkaan ja saada vastauksia johonkin, josta yritätte vääntää jotain muuta, Vettel sanoi Sky Sportsille.

– Menin hänen luokseen kunnioituksesta ja sanoin mitä tein. Hän on tietoinen asiasta ja se siitä.

Vetteliltä kysyttiin, mitä Whiting oli sanonut.

– Ei kuulu teille.

Lopulta Verstappen sai oikomisesta viiden ja Vettel Daniel Ricciardon kiilaamisesta 10 sekunnin aikarangaistuksen. Niiden vuoksi Ricciardo nousi kolmanneksi, Verstappen putosi neljänneksi ja Vettel viidenneksi.



Lue myös:

    Uusimmat