Vettel etsi FIA-pomon heti haukuttuaan tämän radiossa – lähetti kirjeen perään

Edellisessä F1-kisassa kilpailujohtaja Charlie Whitingille törkeyksiä tiimiradiossa ladellut Ferrari-kuski Sebastian Vettel on pahoillaan aiheuttamastaan mielipahasta.

Saksalaiskuski sätti Whitingia Meksikon GP:n aikana Ferrarin tiimiradiossa, kun tämä ei antanut Red Bullin Max Verstappenille määräystä siirtyä Vettelin tieltä hollantilaisen oikaistua kisan lopussa shikaanissa. Verstappen sai asiasta rangaistuksen kisan jälkeen, mutta sitä ennen Vettel oli ehtinyt haistatella Whitingille tv-lähetykseen päätyneessä viestissä.

MAINOS

Brasilian GP MTV Totalilla

Perjantai: Harjoitukset klo 13.55 ja klo 17.55
Lauantai: Harjoitukset klo 14.55, aika-ajo klo 17.55
Sunnuntai: Brasilian GP klo 17.55, ennakkotunnelmat klo 16.30!

Kaikki F1-ajojaksot suorana MTV Maxilla ja Katsomossa!

Tilaa MTV Total

– Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun rumaa kieltä käytettiin, mutta se, että se kohdistui minuun, oli valitettavaa, Whiting kommentoi torstaina Brasiliassa.

– Vettelin kielenkäyttö ei ollut korrektia, mutta se johtui kuumasta tilanteesta. Hän etsi minut pyytääkseen anteeksi. Se riitti. Olen valmis unohtamaan asian ja menemään eteenpäin, Whiting jatkoi.

Vettel nostettiin Verstappenin rangaistuksen jälkeen palkintopallille, mutta toisen Red Bull -kuski Daniel Ricciardon eteen kiilaaminen johti hänenkin kohdallaan aikarangaistukseen, joka heitti kolmossijan lopulta Ricciardolle.

Vettel ei ollut vielä puolentoista viikonkaan jälkeen samaa mieltä tuomariston tekemästä linjauksesta Ricciardo-tilanteeseen, mutta hänen on omien sanojensa mukaan vain elettävä päätöksen kanssa.

– Olen pahoillani siitä, mitä sanoin. Minulle oli selvää, että etsin Charlien heti kisan jälkeen. Kirjoitin myös kirjeen. Olen ihan tyytyväinen, kun voimme jatkaa tästä eteenpäin, Vettel kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat