Vesa-Matti Loiri tekee Tanhupallolle paljastuksen lapsuudestaan: "Olin umpirakastunut"

Vesa-Matti Loiri Tanhupallon terapiassa 1:57
Katso Tanhupallon ja Vesa-Matti Loirin keskustelu

Tanhupallon oman ohjelman ensimmäisessä jaksossa nähdään Vesa-Matti Loiri.  

Tanhupallo kertoo omassa ohjelmassaan omista ja ympäröivän maailman asioista, kuten on ne itse kokenut – ilman suodatinta. Tanhupallon oma ohjelma -sarjan ensimmäisessä jaksossa lauantaina 11. syyskuuta vieraana nähdään legendaarinen Vesa-Matti Loiri, jonka kanssa Tanhupallo keskustelee luovuudesta Terapianurkassa.

Jaksossa Loiri muun muassa kertoo, että musiikki syntyy rakkaudesta. Hän kertoo rakastuneensa alle kaksivuotiaana samassa talossa asuneisiin vanhempiin siskoksiin. 

– Mä olin umpirakastunut. En osannut puhua. Ne nosti mut sellaiselle hiililuukulle ja mä lauloin Kippari-Kalle mä oon. En osannut sanoja, mut esiinnyin jo silloin. Ja mä muistan sen, Loiri kertoo jaksossa. 

Katso Tanhupallon ja Loirin keskustelu ylhäällä olevalta videolta! 

Terapianurkan lisäksi joka jaksossa nähdään myös Puuhahetki, Päivän posti ja Tanhupallon uutiset. Puuhahetkessä vietetään aikaa erilaisten askartelupuuhien ja aktiviteettien parissa hyödyntäen monista kodeista jo valmiiksi löytyviä tai helposti saatavia materiaaleja. 

Päivän postissaTanhupallo vastaa Karvamadon kanssa katsojien lähettämiin viesteihin, kuviin ja kirjeisiin. Jokaisessa jaksossa nähdään myös Tanhupallon uutiset, jossa käsitellään taatusti viikon tärkeimmät ja päivän polttavimmat aiheet.

Tanhupallon vieraaksi saapuu myös julkisuudesta tuttuja henkilöitä Terapianurkkaan, jossa paitsi kartoitetaan viimeaikaiset kuulumiset, tarkistetaan myös stressikäyrät. Vieras saa matkaansa myös tärkeillä elämänohjeilla varustetun reseptin.

Toisessa jaksossa kimurantteja kasvatuskysymyksiä on puimassa Supernanny Pia Penttala. Myöhemmin kauden aikana vieraina nähdään myös Kimmo Ohtonen, Cristal Snow, Maaret Kallio, Teemu Laajasalo, Niklas Hagman, Paula Noronen, Kari Enqvist, Annika Saarikko ja Satu Silvo.

Luvassa on pieniä havaintoja, suuria kysymyksiä ja lapsen kokoisia vastauksia niihin!

MTV Uutiset vieraili Tanhupallon kotona – istutti toimittajan terapiapenkkiin 2:37

Tanhupallon oma ohjelma alkaa la 11.9. klo 19.30 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussaOhjelma on katsottavissa myös C Moressa. Lisää Tanhupallo-materiaaleja mtv-palvelussa osoitteessa: mtv.fi

Lue myös:

    Uusimmat