Verstappen odottaa menestystä Hondan kanssa: Lähestymistapa eri kuin McLarenilla

Ensi kaudella Hondan voimanlähteisiin siirtyvän Red Bull -tallin kuljettaja Max Verstappen ei usko itävaltalaistallin kohtaavan ensi kaudella sitä katastrofia, mihin McLaren-talli ajautui yhteistyössään japanilaisvalmistajan kanssa.

MAINOS

F1-kausi suorana C Morella – USA:n GP viikonloppuna

Perjantai: Harjoitukset klo 17.55 ja 21.55.
Lauantai: Harjoitukset klo 20.55, aika-ajo klo 23.55
Sunnuntai: USA:n GP klo 21.00, ennakkotunnelmat klo 19.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

C Moren sivulle pääset tästä

Red Bullin sisartalli Toro Rosso on käyttänyt jo tämän kauden Hondan moottoreita. Kauden lopussa pitkäaikaisen moottorikumppaninsa Renault’n hyvästelevä itävaltalaistalli tekee saman siirron ensi kaudeksi.

McLarenin ja Hondan kolme vuotta kestänyt kumppanuus oli tuloksellisesti täydellinen pannukakku. Verstappen ei usko Red Bullin kuitenkaan sortuvan samaan, koska talli ottaa yhteistyöhönsä erilaisen lähestymistavan.

– Teemme sen kertomalla Hondalle, että heidän täytyy kehittää paras ja nopein moottori, mutta ei niin pieni ja kompakti kuin olisi mahdollista, Verstappen kommentoi verkkosivusto gpfans.comin mukaan.

– Haluamme niin paljon tehoa kuin mahdollista, mutta vastineeksi laitamme moottorin myös sopimaan autoon. Se on hyvin erilainen lähestymistapa kuin heillä oli McLarenin kanssa, Verstappen jatkoi.

Verstappen on kauden aikana kritisoinut voimakkaasti Renault’n suorituskykyä. Hollantilainen näkeekin moottorikumppanin vaihtumisessa vain hyviä puolia.

– Nykyisessä tilanteessa olemme Renault’n kanssa aina kakkostiimi tehdastallin jälkeen. Tilanne ei tietenkään ole sama enää Hondan kanssa. Olemme ainoa asiakas, koska kummatkin tallit ovat Red Bullin talleja.

– Mielestäni se on etu. Jos moottoriin tulee päivitys, niin saamme sen käyttöömme välittömästi, eikä vasta kilpailua myöhemmin, Verstappen lisäsi.

Lue myös:

    Uusimmat